Ettől garantáltan felpezsdül a szexuális életed

Egyszerű módszer a forró éjszakákért

2014/10/24

Az alma nem csak az egészségedre vigyáz, de a szexuális életed is rendbe rakja. Legalábbis a legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy azok a nők, akik sokat fogyasztanak a finom gyümölcsből, sokkal jobban élvezik a szexet.

„Napi egy alma az orvost távol tartja” – szól a mondás, de nem csak a betegségek ellen kiváló gyógyír, a rossz szexuális életet is feldobja! Az alma ugyanis olyan vegyületeket termel a szervezetben, ami serkenti a vérkeringést, beindítja a nőket, ami sokkal jobb teljesítményhez vezet.

Az almában található polifenol egy szerves vegyület, ami egyébként ott van a kékszőlőben és a boldogsághormonoktól hemzsegő csokoládéban is. A véráramba jutva serkenti a keringést, javítja a szexuális funkciókat, sőt segíti a hüvely nedvesedését is, vagyis gyorsabban izgalomba hozza a hölgyeket.

nő alma

Olasz kutatók 731, 18 és 43 év közötti nőt vizsgáltak: az alanyok egyik fele naponta fogyasztott almát, míg a másik fele csak hetente egy-két alkalommal. Ezután egy kérdőíven kérdezték meg tőlük, változott-e a szexuális életük. Az eredmény egyértelműen az almafogyasztás mellett szólt: akik rendszeresen, naponta legalább egy almát megettek, sokkal elégedettebbek voltak a szexuális életükkel.

Sőt, a teljesítmény fokozható, ugyanis minél több almát fogyasztottak a kísérletben résztvevők, annál inkább élvezték a szexet. Hölgyeim, ideje egészséges életmódra váltani!

Hozzászólások