Ettől retteg Liptai Claudia

Barátai mindennél fontosabbak számára

2014/12/11

Bár Liptai Claudia roppant kiegyensúlyozottnak, tudatosnak mutatja magát; folyamatosan a reflektorfényben él, és rengeteg ember veszi körül, mégis nagyon fél valamitől.

A csinos műsorvezető-színésznő a nyilvánosság előtt igazán erősnek, vagánynak tűnik, de most kiderült: lelke mélyén nagyon érzékeny, aki attól tart a legjobban, hogy magányos marad. Liptai Claudia akkor árulta ezt el, amikor a Hal a torán egyik adásában Tillával, Majkával, Hajós Andrással és Bereczki Zoltánnal őszinteségi játékot játszottak.

A legnagyobb félelmem az, hogy egyedül maradok. Nem úgy, mint nő, hanem hogy a barátok eltűnnek, és egyszer csak már nem lesz olyan ember, akit felhívhatok, és az szeretettel, jó szívvel szól bele a telefonba vagy találkozni akar velem” – mondta a műsorban Liptai Claudia.

A sztár félelme vélhetően azért alakult ki, mert az utóbbi években sok embert elvesztett. A lavina a válásával kezdődött, pedig sokáig úgy tűnt, hogy Gesztesi Károllyal elválaszthatatlan párost alkotnak. Nem sokkal később meghalt a nagy szerelme, ezt követően sem voltak túl sikeresek párkapcsolatai, néhány éve pedig az anyukája is elhunyt.

Egy kezemen meg tudom számolni az igaz jó barátaimat. Az ilyen jellegű kapcsolatokért megdolgozik az ember, én sem ajándékba kaptam. A barátságaim évek alatt alakultak bizalmi viszonnyá, és lettek az életem legfontosabb támaszai. Negyvenéves kor körül már természetes, hogy az ember meg tudja határozni a fontossági sorrendet, ezért gondolom úgy, hogy a barátok mindennél fontosabbak, még a szerelmeknél is” – árulta el a Borsnak Claudia.

Hozzászólások