Exkluzív fotók – Mádai Vivien megmutatta tündéri kisfiát

Már a karácsonyra készülnek

2014/11/26

Különleges karácsony előtt áll Mádai Vivien, hiszen ez lesz az első alkalom, amikor kisfiával együtt ünnepel. Csak a nagyszülőkkel kell “megküzdeni”.

A csinos műsorvezető nem tud betelni kéthónapos kisfiával, Zénóval. Alig várja, hogy elérkezzen a szeretet ünnepe, és bár tudja, hogy a pici semmire sem fog emlékezni, mégis hatalmas erőbedobással készül.

Korábban a régi hagyományok szerint, a szüleimnél gyűltünk össze szenteste, ajándékoztunk, vacsoráztunk, majd elmentünk a templomba. Most azonban még fogalmunk sincs, hogyan alakítjuk az ünnepi menetrendet, ugyanis mindegyik nagyszülő azt szeretné, ha nála lenne az unokája, kétfelé szakadni viszont nem tudunk. Még az is lehet, hogy 24-én este hármasban ünnepelünk otthon, és csak később megyünk a családhoz” – mondja Mádai Vivien.

Mádai Vivien

Vivi rendkívül előrelátó, már sok mindent pontosan eltervezett, mi hogyan lesz karácsonykor. Sőt, egy kedves hagyományt is továbbvisz kisfiánál.

A karácsonyfánk mindig kicsi, és a húsz éves díszeket akasztjuk rá, így idézzük fel a régi emlékeket. Most azonban egy új dísz is felkerül a fára: hagyomány nálunk, hogy ha új jövevény érkezik a családba, akkor az első ünnepén kap egy új díszt, ami végigkíséri élete összes karácsonyát. Ezért a kisfiam már kapott egy kék mackó díszt, amit idén először teszünk a fára. Folyamatosan figyelek a szeretteimre, és ha megtudom, hogy mire vágynak, azt megjegyzem, hogy ne karácsony előtt kelljen ötletelni. Bár sajnos így is az utolsó pillanatra marad a vásárlás. Igaz, a nagyszülőknek már készíttettem az egyik budai bevásárlóközpontban egy fotósorozatot Zénóról. Ezek a képek azért is kedvesek számomra, mert az árukból a szervezők a Bátor Tábor Alapítványt támogatják” – tette hozzá Vivien

Mádai Vivien

Hozzászólások