Exkluzív – Íme az első fotó a világsztár babájáról

A színész megtréfálta a rajongókat

2014/10/03

Máris megmutatta a nagyvilágnak tegnap született kislányát Ashton Kutcher, sőt, a kicsi nevét is elárulta rajongóinak. A büszke apuka azonban a tőle megszokott humorral fűszerezve tette közzé Wyatt Isabelle Kutcher babafotóját.

Végre megszületett az év legjobban várt sztárbabája: Mila Kunis és Asshton Kutcher kislánya tegnap jött világra, Ashton pedig ma már meg is mutatta a rajongóknak. Ám egyszerre több babaképet is feltöltött, és a ránk bízza hogy eldöntsük, melyik az ő gyerekük.

Ashton Ista

„Tessék, itt van a baba fotótok. Vagyis, ezek közül valamelyik ő. Most viszont fejezzétek be a helikopterekkel való körözést a házunk körül, mert itt bent egy baba aludna! És ő szuper cuki” – írta Facebook oldalán a színész, majd az Instagramon így fojtatta:

„Mila és én örömmel üdvözöljük Wyatt Isabelle Kutchert a világon. Legyen tele az életed csodával, szeretettel, nevetéssel, boldogsággal kíváncsisággal és magánélettel. Kitaláljátok, melyik a miénk, vagy igazából nem is számít? Az összes baba cuki. Ashton” – írta ki a boldog apuka, és egy fotómontázst készített néhány nagyon cuki baba képéből.

Hogy az édes babák közül melyik a kis Wyatt Isabelle Kutcher, egyelőre titok, de bármelyik kép legyen is az övé, biztosan gyönyörű kislány.

 

Hozzászólások