Exkluzív interjú A dal sztárjával

A dal sztárja szakmai infókon kívül néhány magánéleti dolgot is megosztott velünk

2017/02/17

A dal sztárjával Berkes Olivérrel beszélgettünk, megtudtuk, hogy indult ez az egész, mesélt a továbbiakról és néhány személyes információt is elárult.

Olivért a Voiceból már mindenki jól ismerheti, emellett a tavalyi Dalban is szerepelt már. Idén Závodi Marcellel állt színpadra az adásokban. Párosuk nem a szokványos módon alakult ki, hiszen Facebookon kezdtek el ismerkedni. Olivérnek azonnal megtetszett Marci stílusa, amint belehallgatott a fiatal srác zenéjébe. Igazán annak dallamvilága fogta meg, ami a blues és a jazz keveréke, mégis fiatalos. 

Olivér azt is elmondta nekünk, hogy mélyen tiszteli Závodi Gábor dalszövegírót. Egyes szövegek mélyen átélhetőek, hiszen a szerelemről szólnak. Arról a szerelemről, arról az eufórikus érzésről melyet az életben mindenki megtapasztal, mind tini, mind idős korban. Amint Olivér megemlítette, hogy ő is át tudja élni a szöveget, mert van mögötte háttérsztori azonnal megkérdeztem tőle, hogy itt mégis mire gondol pontosan. 

A fiatal sztár élete során már kétszer esett szerelembe, ám sajnos egyik hölggyel sem sikerült tartós kapcsolatot kialakítania. Habár a szakítás nagyon fájt neki, mégis jó kapcsolatot ápol még mindig exeivel. 

Arról is megkérdeztük az énekest, hogy milyen esélyeket lát A dal következő adását illetően. Olivér profi módjára kezelte a helyzetet, azt mondta, hogy abban a 3 percben meg kell halniuk a színpadon, ennyi “csupán” a feladat. A céljukat -hogy a 17 éves Marci- szerepeljen a tévében, már elérték. Emellett egy egész ország megismerte őket, megmutatták tudásukat. Sok sikert kívánunk nekik! 

Hozzászólások