Exkluzív interjú az egyik legsikeresebb magyar vloggerrel

Gery mesélt nekünk a kezdetekről, sikereiről és terveiről is

2018/01/05

Gery az egyik legsikeresebb magyar vlogger, aki kevesebb, mint két év alatt épített kiemelkedő karriert. Most elérte a 200.000 feliratkozót, erről is mesélt nekünk.

A 19 éves Gery az egyik legsikeresebb youtubernek mondható Magyarországon, kevesebb, mint két év alatt sikerült felépítenie egy elképesztő karriert. Most pedig egy újabb mérföldkő érkezett el, elérte ugyanis a 200.000 feliratkozót, amely a legnagyobbak közé emelte őt. Exkluzív interjúnkban mesélt az idáig vezető útról, az ünneplésről és a terveiről is.

DSC_4308

1. Hogyan jött az ötlet, hogy belevágj a videózásba?

Először nagyon fiatalon, 12-13 évesen kezdtem el a videózást, viszont azok még nem voltak profi videók és elhivatottság híján hamar abba is hagytam. Pár évvel később azt láttam, hogy aki velem egy időben kezdte el, már óriási sikereket tudhat a magáénak, ez motivált arra, hogy én is elkezdjem még egyszer. 2016. május 29-én került fel az első videóm, kevesebb, mint egy évvel később, május 1-jén pedig elértem az álomhatárt, a 100.000 feliratkozót.

2. Miből merítesz ötleteket?

Mindig magamtól találom ki a témákat, rengeteg ötletem van folyamatosan, az irodában például, miután beszéltem a főnökömmel, mindig rengeteg ötlet jön.

3. Hogyan ünnepelted meg a 200.000 feliratkozó elérését?

Ez nagyon érdekes volt. Aznap 5 óra körül elindítottam egy élő adást, amiben játszottam, és azt is már nagyon sokan, 5000-en nézték. Láttam közben, hogy egyre emelkedik a feliratkozók száma, így mikor már csak 200 ember hiányzott, leállítottam a live-ot, és készültem az ünneplős adásra. Átöltöztem, inget és nyakkendőt vettem fel, pezsgőt készítettem elő, majd egy megható kisfilmmel elkezdődött az élő adás. Amikor elértük a számot, akkor még nem sírtam, amin meglepődtem, mert a százezresnél nem tudtam visszafojtani a könnyeimet. Meglepetés videót kaptam, majd mikor az véget ért, akkor jött ki belőlem, ekkor 6500-an néztek, ami egy nagyon nagy szám. Úgy érzem egyébként, hogy könnyebb volt elérni a százezret, és rögösebb út vezetett ehhez a kétszázezerhez, de a motiváltság mindvégig bennem volt.

DSC_4444

4. Szerinted mikor lehet meg a 300.000 feliratkozó?

Ha ilyen ütemben fejlődik a csatornám, akár már nyár végére elérhetjük.

5. Kik a legnagyobb kedvenceid?

Magyarósi Csaba szerintem kiemelkedő minőségben készít nagyon jó tartalmú videókat, külföldiek közül pedig Logan Paul. Ő a világ egyik legnagyobb videósa 15 millió feliratkozóval, és nagyon jó látni, hogy milyen életet épített fel és miket ért el. Én is ilyen szeretnék lenni, aki nem stresszel és a mának él, hiszen egy életünk van.

6. Milyen terveid vannak a közeljövőben?

Szeretném különféle eszközökkel színesíteni a videóimat és természetesen fejlődni. Egyre inkább meg vagyok elégedve magammal, pedig nagyon önkritikus vagyok, de úgy érzem, hogy jó úton járok.

 

Hozzászólások