Exkluzív interjú: ezt szeretné Katona Renáta Mazsi a születésnapjára

Közeledik Katona Renáta születésnapja

2018/08/06

Szerdán lesz Berki Krisztián kedvesének Katona Renáta Mazsinak a 27. születésnapja. A fiatal hölgy elárulta nekünk, hogy mire vágyik a jeles nap alkalmából.

Berki Krisztián és szerelme Mazsi harmonikus, boldog kapcsolatban élnek. Szuperül telik nekik a nyár, hiszen már nem először voltak nyaralni. Mindennek a tetejében közeledik Katona Renáta születésnapja, amire Berki már biztosan nagyon készül. Mi azonban most arra voltunk kíváncsiak, hogy Mazsi mire számít a jeles nappal kapcsolatban. A szavaiból azt éreztük, hogy az idei szülinap valamiért különlegesebb, mint az eddigiek.

“Az idei születésnapom teljesen más, mint a többi. Most érzem azt, hogy nemhogy a  100, de a 200 százalékos boldogságot élem meg a mindennapokban. Most vagyok a legeslegboldogabb, hiszen végre megtaláltam a társam, aki egyben a szövetségesem is. A párom által lett egy új családom és ez hihetetlenül boldoggá tesz. 2018-ban a legfontosabb, hogy azzal az emberrel ünnepelhetek, aki a legfontosabb számomra” – kezdi Mazsi, miközben hangjából valóban árad a boldogság.

A beszélgetést azzal folytattuk, hogy megpróbáltuk kideríteni, mire vágyik Mazsi születésnapja alkalmából. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen egyetlen vágya van:

“Krisztián is megkérdezte mit kérek a születésnapomra, erre pedig azt válaszoltam neki, hogy Téged! De komolyan, semmi mást nem szeretnék csak azt, hogy velem töltse a napot. Lehet meg fogjuk ünnepelni a barátőimmel is, mert általában rendezünk egy kis sütögetést de ez még nem biztos. Különösebben nem készülök erre a napra. Egyet viszont nem szeretek, mikor üzeneteket írogatnak. Ha nekem valaki fontos, felhívom és úgy köszöntöm fel. A készülésre visszatérve: Krisztián szülinapját nagyon vártam, hiszen sokkal jobban szeretek adni, mint kapni.”

Arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy Mazsi vérbeli nő, így a “nem készülök semmivel” az nem teljesen igaz…

“Mindenesetre szombaton felhívtam @styledbycsillut-t, hogy válasszon nekem valami különlegeset. Most úgy zajlott a vásárlás, hogy 4 különböző ruhát küldött, én kettőt választottam ő pedig majd meglep! Ismeri már az ízlésemet.”

💖 Pinky Saturday 💖

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

A beszélgetés közben eljutottunk ahhoz a témához, amelyre mindenki kíváncsi: hogy változik az ember értékrendje, fontossági sorrendje egy bizonyos kor fölött. Köztudott, hogy 20 évesen az ember nem úgy értékeli a dolgokat, mint néhány évvel később. Mazsi erről is tudott nekünk bőven mesélni.

“Az értékrend változását nem csupán a kor határozza meg szerintem. Ahogy megismerkedtünk Krisztiánnal azóta más fontos. A legtöbb embernek mindig önmaga az első, egészen addig míg nem találja meg a boldogságot egy másik ember személyében. Magam és Krisztián nevében is elmondhatom, hogy már nem önmagunk áll az első helyen, hanem mindig a másik. Eddig nem volt olyan szülinapom amikor ne vágytam volna valamire. Ez az első mikor nincs semmilyen tárgyilagos vágyam, csak az, hogy a szerelmemmel lehessek. Az idő múlásával sok minden átértékelődik, már nem szeretnék autót, motort, táskát vagy ilyeneket. A legnagyobb értékünk Krisztiánnal a kapcsolatunk. Nagyon vigyázunk rá, tiszteljük és becsüljük egymást.

25-26 éves kor fölött más, mint gyermekkorban. Mikor fiatalabb voltam, akkor sem csak úgy kaptam dolgokat. Nekem mindenért meg kellett dolgoznom. 14 évesen édesapám színesfém telepén kezdtem el besegíteni, ezért kaptam zsebpénzt. Onnantól kezdve az egész nyarat végig dolgoztam mindig. Diákmunkákat vállaltam, különböző szépségversenyeken vettem részt. Ezekből a pénzekből vettem telefont, a laptopomat, az első wakeboardomat. Így tanítottak meg arra, hogy tudjam igazán értékelni a dolgokat. Amit az ember saját magának vesz meg, azt sokkal jobban értékeli, mint ami csak úgy az ölébe hullott.”

Boldog születésnapot kívánunk a szerkesztőség nevében! 

 

 

 

Hozzászólások