Exkluzív – Justin Bieber követi Zimány Lindát

Kizárólag az RC News-nak nyilatkozott a gyönyörű modell

2014/09/22

Justin Bieber követi Zimány Lindát a közösségi oldalakon. A gyönyörű modell csak az RC News-nak nyilatkozik Los Angelesi életéről. 

Zimány Linda kétlaki életet él, ugyanis jelenleg Los Angelesben építi karrierjét. A gyönyörű modellre okkal lehetünk büszkék, hiszen a tengeren túl is képvisel minket. Habár folyamatos híresztelések vannak körülötte valós vagy vélt kapcsolatai, illetve különböző testrészei miatt, mindenki tisztában van vele, hogy csak a sikerei miatt irigyek rá az emberek.

A napokban posztolt egy fotót saját Instagram oldalára, ahova Justin Bieber is kommentelt. A követők azonnal pozitív üzeneteket írtak Lindának, és mázlistának tartják, amiért egy világsztár bukkant fel a modell közösségi oldalán, hiszen hazánkban is sokan rajonganak a tini bálványért.

zimanylindaesjustinbieber3

Zimány Linda csak az RC Newsnak nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

“Bár Justin Biebert személyesen nem ismerem, de követ a “shots” nevezetű applikácion is, amihez üzletileg is köze van. Mivel Los Angelesben építgetem a karrierem, ezért a managementemen keresztül eljutottak hozzam is, hogy használjam és népszerűsítsem az új social networkot, ami itt az USA-ban es Kaliforniában már nagy kedvence mindenkinek. Ezért érkezett egy „@shots” komment az Instagram képem alá Justin Instagramjáról.”

Bár itthon szenzációnak tűnik, hogy Zimány Linda jó viszonyban van Craig Daviddel, Jude Law-val, és hogy Justin Bieber megjegyzést fűzött egyik fotójához, de ez kint Hollywoodban nem egy rendhagyó dolog – tekintve, hogy soha nem volt titok, a gyönyörű modell ebben a világban éli mindennapjait. A rajongóival együtt mi is büszkék vagyunk rá és további sok sikert kívánunk neki!

Hozzászólások