Ez a 23 éves híresség Zac Efron új párja

Hollywood új álompárja

2019/03/07

Talán ő sem gondolta jó tíz évvel ezelőtt, hogy akkor sztár lesz, mint amekkora lett. Zac Efron a nők álma lett, főleg mikor húszas éveibe lépett.

Zac Efron munkásságában két dolgot lehet eddig kiemelni – a High School Musicalt és a Baywatch mozifilmet. Bár az utóbbi inkább kasszasiker, mint szakmai elismerés.

Egy dolog miatt azonban hálás lehetett a tengerpartos mozinak, megismerte Alexandra Daddariot, akivel állítólag össze is jöttek. Igaz, ez nyíltan sosem vállalták, és a jelek szerint azóta véget is érhetett a románc…

Amerikai lapok már régóta találgatják, most végre bizonyítékok is előkerültek: Zac Efron egy ideje egy 23 éves hírességgel randizik a pletykák szerint. Már rajongók is látták együtt őket többször is, de eddig nem vállalták fel a kapcsolatukat.

A napokban azonban hatalmas bakit vétettek: ugyanazon a napon és szinte minutumban ugyanonnan posztoltak képeket a közösségi oldalaikra. Sőt, ezt követően egy repülővel utaztak Las Vegasba.

 
Zac 4 napja a Los Angeles Kings profi jégkorong-csapat meccséről posztolt képet… De nem csak ő!

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

A 23 éves dán olimpikon, Sarah Bro egyenesen az öltözőből tett fel képet. Oda nem mindenki jut be. Persze, ha Zac Efron ismerőse…

💋SARAH BRO (@sarahwbro) által megosztott bejegyzés,

forrás

Hozzászólások