Ez a gorilla tiszta George Clooney!

Bemutatkozik Shabani, a legjóképűbb főemlős

2016/08/29

Sokak szerint Shabani a legjóképűbb gorilla a világon. Rajongótáborának köszönhetően Higashiyama állatkertjében a női látogatók száma is megnőtt!

Gondolkoztál már azon, mennyivel jobban tetszenél a nőknek, ha úgy néznél ki, mint George Clooney? Ha most bólogatsz, van egy rossz hírünk. Hollywood egyik leghíresebb szívtiprójának ugyanis létezik az alteregója – egy gorilla személyében! Legalábbis a japán higashiyam-i állat- és növénykert látogatói szerint.

4

A hatalmas, nemes állat a Shabani névre hallgat, és mikor először láttuk, a mi állunk is leesett az alsó szomszédhoz, ugyanis ennyire karakteres arcú majmot még nem láttunk. Ráadásul mintha tudná, mitől döglik a légy, még pózolni és feszíteni is szeret, akkora izmokat mutogatva, amik láttán Mr. Olymipa sírva elbújik a sarokba. A nyugat síkvidéki gorilla egy ausztrál állatkertben cseperedett, de 2007 óta Japánban él, a helyi nők legnagyobb örömére. 

A hölgyek ugyanis Ikemennek, azaz “jóképű pasinak” titulálják Shabanit, akinek népszerűsége az egekbe tornázta az állatkertbe járó lányok és asszonyok számát. Erre igazából nem tudunk mit mondani azt leszámítva, hogy mivel Japánról van szó, mi már meg sem lepődünk…

Az állatkert PR- és marketing részlege mindenesetre alaposan kihasználja a főemlős népszerűségét. Shabani szerepel a legtöbb plakáton, szuveníren és egyéb portékán. Sőt, egy helyi pékség még egy süteményre is rávarázsolta az arcképét. Ja, és bizonyos helyeken hatalmas, ölelhető Shabani-párna is kapható.

via DailyMail
Hozzászólások