Ez a gyönyörű lány Fluor Tomi barátnője

Íme az első nyilvános fotó

2015/06/05

Az ország kicsi legója, Fluor Tomi megtalálta oldalbordáját. Legalábbis erről árulkodik az a fotó, amit a minap közösségi oldalán posztolt. Egy gyönyörű, barna hajú lány kezét szorongatja, akiről kiderült, Palvin Barbi egyik barátnője.

Fluor Tomi egy ideje egyedül tengette napjait, bár biztosan nem magányosan. Legutóbbi kapcsolata A dal című műsorban megismert fiatal énekesnővel, Bogival – egy g-vel és We All című számmal – néhány hónap után véget ért, azóta nem csajozott komolyabban, bár társkeresőkön ő is lebukott már. Most viszont úgy tűnik, hogy ismét boldog és szerelmes az énekes, aki már első közös képüket is megosztotta rajongóival.

fluor tomi

Egy közös londoni fotó még év elejéről arra engedett következtetni, hogy valami alakul a két fiatal között, de akkor nagy hallgatásba burkolóztak. Pedig Flutor Tomi állítólag éppen azért utazott Angliába, hogy egy kis időt együtt tölthessen kedvesével, aki a brit fővárosban tanult. Azóta Lotti hazaköltözött, így jóval több időt tudnak együtt tölteni, ami szemmel láthatóan olyan jól sikerült, hogy elmélyítették kapcsolatukat annyira, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják egymást.

A ripost.hu kiderítette, hogy a titokzatos barna lány nem is annyira titokzatos, ugyanis egy időben sokat lehetett együtt látni Palvin Barbival. Aztán állítólag miatta ment szét a modell és kedvese, úgyhogy ezt követően már nem születtek közös képek a két lányról. Lotti egyszer már szerepelt Fluor Tomi, pontosabban a Diazzal közös formációja, a Wellhello klipjében. Ő volt az a lány, akit a rakparton talált meg magának az énekes, és úgy tűnik, hogy a valóságban se szerette volna elengedni maga mellől.

“Lotti befejezte az iskolát, és újra itthon él. Egy ideje már együtt vagyunk. Nyolc gyereket szeretnénk, és Lotti már az esküvői katalógusokat lapozgatja” – viccelődött a Borsnak, de aztán komolyra fordította a szót. “Sosem laktam még barátnővel, és hiszek abban, hogy egy kapcsolatban a külön töltött időnek is megvan a maga varázs” – mondta Fluor, aki sok időt tölt együtt kedvesével, hamarosan pedig tervezik, hogy egy hosszabb hétvégére leruccannak a tengerpartra. 

Hozzászólások