Ez a lány kockára teszi az életét néhány lájkért

Újabb életveszélyes Insta fotó készült

2018/07/25

Elképesztő fotókkal akart menőzni egy bevállalós modell, aki igent mondott arra a felkérésre, hogy vadállatokkal pózoljon, ezzel azonban az életét tette kockára!

Múlt héten írtunk arról a lányról, aki bemerészkedett a cápák közé, hogy tökéletes Insta fotót készítsen, ám ekkor az egyik ragadozó meg is támadta. Nos a helyzet most is hasonló, hiszen ez a csajszi is kockára tette az életét a szuper fotókért, csak itt szerencsére nem történt baleset. Vannak olyan csajok, akik tényleg mindent bevállalnak, hogy minél több lájkot gyűjthessenek az Instán és még az sem riasztja őket el, ha az életük is veszélybe kerül érte.

 

 

Ken&Kimber: Hey Mel do you want to model with Crocs? 😈 Me: Yeah! …Wait whaaaaat? 😂 . . . 🤭🐊 #funtimes with 🔝📸@ken_kiefer_underwater 💦🤘🏻@kimberkiefer @divewet @javiersalas81 @yucatandivetrek diving out from @xtcdivecenterxcalak to Banco Chinchorro. 🌊💙 . . . . . . #xtcdivecenter #kenkiefer #yucatandivetrek #freediving #freedivingart #bikinilife #scubadiving #beachbody #beachlife #model #mermaid #underwatermodel #islandlife #traveler #yellow #underwaterphotography #crocs #crocodile #americancrocodile #saltwatercrocodile #Chinchorro #ChinchorroBanks #Biospherereserve #NationalParks #wildnaturephotography #wejustliveonce #saltylife #lifebythesea #vitaminsea

Melodie Trevino (@watermelodie) által megosztott bejegyzés,

 

Ken Kiefer, profi fotós a fejébe vette, hogy krokodilokat szeretne fotózgatni, méghozzá úgy, hogy egy csinos modell úszkál a hegyes fogaik körül! A merész húzásra azonnal talált is egy bátor csajt, Melodie Trevino ugyanis hajlandó volt falatnyi bikiniben a hüllők előtt incselkedni,miközben a kamerák kattogtak.

 


Szerencsére tragédia nélkül készült el a hátborzongató fotósorozat, pedig csupán egy rossz mozdulat elég lett volna, hogy a lány életébe kerüljön a dolog. Bár több szakember is lesben figyelte a lány testi épségét a mexikói Chinchorro Bank szigeténél, a merész húzás így is akkora kockázattal járta kiszámíthatatlan vadállatoknál, hogy akár többen is megsérülhettek volna a fotózáson.

forrás

Hozzászólások