Ez a látvány izgatja a gyengébbik nemet

Nők vallottak a férfitestről

2015/04/15

Néhány nőt már az is lázba hoz, ha meglát egy széles vállat szembejönni az utcán, van, aki csak a hálószobában tud felizgulni igazán. Mi is különbözőek vagyunk, de akad azért néhány tipikus női fétis, ami felpörgeti a fantáziánkat! Lehull a lepel, most kiderül, mi izgatja fel a női nemet!

Szinte kivétel nélkül azt gondolnánk, hogy a pasik egytől egyig csak a szexre tudnak gondolni, ha meglátnak egy meztelen nőt. Nos, kiábrándító adat következik: a pasik egytől egyik csak a szexre tudnak gondolni, ha meglátnak bármilyen nőt. Még ruhában is, igen. Persze kellenek hozzá olyan alapvető tényezők, mint vonzalom, kémia, kölcsönösség, bár ez utóbbi már nem is annyira fontos, ha a partner egyébként benne van a légyottban.

De vajon mi a helyzet a nőkkel? Nekünk is van szemünk, pláne fantáziánk, arról mégis ritkábban szól a fáma! Lássuk akkor, hogy mi tüzel fel egy igazi vadmacskát!

A női fétisek főleg a külső megjelenésre vonatkoznak, akárcsak a férfiaknál. Vagyis arra gondolok, hogy a jó humor kell, és fontos az intelligencia is, de valljuk be, kevésbé tudsz ágyba cipelni, ha elmeséled a négyjegyű függvénytáblázatot. A férfiakhoz hasonlóan arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy mi tud igazán szexi lenni a nő számára. Egy pasit ugyanúgy kételyek gyötörnek, mielőtt levetkőzne az ágyban, mint a csajokat. Csak ők inkább olyan dolgok miatt aggódnak, mint hogy megfelelő-e a méret, elég sokáig bírja, ne élvezzen el a nő előtt, és ilyesmik. Egyszer már ejtettünk szót róla, hogy a női szívhez a szexet megelőző 24 órában vezet az út, míg a pasiknak elég az aktus előtti mindössze 3 perc, hogy hadra foghatóak legyenek. Persze ez az érzelmi oldalról van megközelítve a mi szempontunkból is, kukkantsunk kicsit a színfalak mögé, és elő a farbával!

férfitest

Széles vállak, izmos hát és karok

A legtöbb nő megvadul, ha szépen kidolgozott férfi felsőtestet lát. Kivétel nélkül imádjuk legeltetni a szemünket a dudorodó izmokon, és bármikor képesek vagyunk eljátszani a gondolattal, milyen lenne hozzáérni, vagy a nyelvünkkel végig szántani rajta. Nem kell Schwarzeneggeri magasságokban gondolkodni: az arany középút a legnyerőbb. Szépen kidolgozott karok, vállak, deltás ívek. Úgy jó, ha van mihez odabújni, egy vézna, csenevész felsőtest kevésbé izgató a csajok számára.

Félmeztelen felsőtest

Huh….még szerencse, hogy jön a nyár. Sorolhattuk volna az előző csoportba is, de úgy gondoltam megér egy külön misét, ha nyomatékosítjuk: a félmeztelen férfi felsőtest sokkal szexibb, mint mondjuk egy teljesen pucér látványa. Vannak azért határok, az ember lánya nem feltétlen indul be a városban félmeztelenül mászkáló kockarengetegre, de otthon, a négy fal között, mi is szeretjük, ha a pasink kicsit elhúzza a mézesmadzagot!

Férfi hátsó

Nos igen, a női fantáziát is izgatja egy kerek férfi popsi látványa, ami feszes és pont passzol a kézbe. A hancúr során, ha te vagy felül, a női kezek óhatatlanul a fenekedre fognak vándorolni. Érd el a kellő hatást, dolgozz meg te is érte rendesen! Nem mindenki tehet a testalkatáról, de bárki tehet ellene! Annyira szexi tud lenni egy kerek fenék öltönynadrágban, farmerban, vagy sortban, mint neked az áttetsző csipke a ruha alatt. Érted már?!

férfitest (3)

Alsónemű

Boxer, fecske, kis gatya. Ahogy a pasikat másképp izgatja egy tanga, mint egy csipkés francia bugyi látványa, úgy a csajok is különbséget tesznek alsó és alsó között. Egy hófehér hurkapálcika látványa borzasztó tud lenni egy lógós alsógatyában, még attól is elmegy a kedvünk, hogy levegyük a zoknidat! A lazább nadrágoknak egyetlen átkuk, hogy olyan, mintha ki lenne rajtad nyúlva. A nők legtöbbje a boxert részesíti előnyben, annak is azt a változatát, ami rásimul a lényegre. Ha szereted az atlétát, nincs ellene kifogás! Tud nagyon szexi és izgató lenni, de kérlek, itt is figyelj a méretarányos viseletre, ne úgy álljon rajtad, mint tehénen a gatya! Kiábrándító, és egyikünket sem izgatja, ha lyukas, elhordott alsóneműben állsz az ágy végében!

Tetoválások

Nos, erről megoszlik a nők véleménye. Van, aki totálisan bevadul, ha meglát egy-két szépen karcolt ábrát a férfi karján, hátán, esetleg a lábán, de van, aki egyenesen irtózik tőle. Középút nincs, tehát a dolog senkit sem hagy hidegen. Hogy kinek mennyire izgató egy tetoválás látványa, az természetesen függ a testtől és a mintától is. Mivel a tetoválás alapvetően a lázadás szimbóluma, igazi rossz kislány, aki bírja az ilyen pasikat. Mind tudjuk, hogy fájdalmas és komoly művelet egy ilyen ábra a testen, tehát viselője feltételezhetően kemény macsó lehet, igazi rossz fiú! Hmmm, had’ mondjam, hogy érző szívvel!

Láncok

Ne, ne, ne, ne! Aki most velem együtt az ujjnyi vastag, egyesek által wc-láncnak gúnyolt lógóra gondolta, most megérti, mi a tiltakozás oka! A legtöbb nő kivan az ilyen jellegű ékszerek viselésétől, se státusz szimbólumként, se menő-macsóként nem képesek elviselni. A normális értékrendekkel rendelkező nő a finom megoldásokat kedveli, nem kell a feltűnés és a plusz súly. Ráadásul fiúk, ez ma már olyan gyerekes! Jobbat mondok: nem is divat!

Hozzászólások