Ez a legjobb csíny a tesód ellen!

Ez történik ha összecseréled a sampont a szőrtelenítő krémmel

2016/07/29

A következő lány története nagyon jól szemlélteti, miért figyelj oda mindig hajmosás közben. Lehet épp egy csíny készül ellened, vagy csak véletlen összecseréled a sapmont és a szőrtelenítő krémet.

Miután megnéztem a képet, valamiért Dobby jutott eszembe a Harry Potterből. Nem mintha nem sajnálnám a lányt, főleg ha tervezett csíny van a háttérben, de valljuk be nagyon mókás ami történt vele. Azért együtt érzünk vele, valószínűleg senki nem tündökölne a szépségtől egy ilyen akció után. A sztori a következő: Kayla Connors Massachusettsból kirakott egy fotót a Twitterre, melyen nővére szerepel, méghozzá kopaszon. A képen pózoló tesó unottan néz a kamerába, de az arca annyira nem is lényeges, úgyis elvonja a figyelmünket a nagy, fényes feje. Kayla ezzel a szöveggel posztolta a képet: “a nővérem azt hitte a szőrtelenítő krémre, hogy sampon.” Egy másik képen a kopasz lány a bűnös flakon mögé rejtőzik.

Nem tudjuk, hogy a kép szerkesztette-e, valóságos vagy csínytevés áldozata lett a lány. Egy kis gonosz részünk reméli, hogy Kayla tréfálta meg testvérét. Ha nem, akkor is remek ötletet adott esetleges testvérharcok lerendezéséhez. Vagy elkezdéséhez.

A képre eddig 62000 kedvelés és 58000 hozzászólás érkezett. A kommentelők nagy része átverésnek tartja az egész történetet.

Forrás: Twitter

Hozzászólások