Ez a magyar lány tetszik a hollywoodi sztárnak

Christopher Lambert másra szavazott

2015/06/09

Christopher Lambert örömmel vállalta a felkérést, hogy egyike legyen azoknak a zsűritagoknak, akik megválasztják a Miss Universe Hungary győztesét. A színész mindössze két napot töltött nálunk, de így is sikerült furcsa kérdésekkel szembetalálnia magát. A hollywoodi sztár állta a sarat, még azt is elárulta, ki tetszett neki a legjobban.

Az egyik haza újságíró úgy gondolta, biztosan jó poén megkérdezni a Hegylakó sztárját, vajon azzal, hogy idejött úgy érzi-e, hogy ellopta a magyarok munkáját. Nem csoda, ha a színésznek fogalma sem volt semmiről, Andy Vajna pedig Sentinelként állt a világsztár mellett, és leállította az interjút. Hogy miként talált a riporter összefüggést a bevándorlási kérdést firtató konzultáció és Lambert néhány napos Magyarországra látogatása között, arra nem sikerült rájönnünk, de nem is a mi dolgunk ezt megfejteni.

christopher lambert2
Lambert a gyönyörű magyar nők körében

Christopher Lambert szerencsére az incidens után is készséggel állt a rendelkezésünkre, és lehetőségünk nyílt rá, hogy kifaggassuk a versenyről. “Andy és én semmit sem változtunk az évek alatt, szerencsére nem fog rajtunk az idő” – viccelődött az 58 éves sztár, hivatkozva régi jó kapcsolatára a producerrel. “Évek óta barátok vagyunk, úgyhogy amikor felkért, hogy jöjjek ide, azonnal igent mondtam. Soha előtte nem voltam még szépségverseny zsűritagja, és egy dologban biztos voltam, ha Andy valamibe belekezd, akkor ez az este nemcsak a szépségekről fog szólni, hanem fantasztikus show lesz belőle.

A színész nem először jár Magyarországon, többször forgatott már nálunk, tehát tudja, hogy mennyire szépek a magyar nők. “Nem volt könnyű a döntés, mindannyian gyönyörűek voltak, mindenkiben van valami különleges. Karizmatikusak, egyediek, különlegesek, úgyhogy valóban nehéz dolog 16 gyönyörű nőt osztályozni a külsőségek alapján” – mondja Lambert, akinek különleges élmény volt zsűrizni a szépségversenyen. Titokban még azt is elárulja, ki volt az ő személyes kedvence. “Valóban tudni szeretnéd? Nekem a legjobban a 2-es számú versenyző tetszett, de természetesen Nikolett is nagyon szép” – árulta el Christopher, akinek tehát Kónya Petra volt a személyes kedvence.

konyapetra3
Kónya Petra, a hollywoodi sztár kedvence volt

Hogy mit tanácsol egy sikeres világsztár a szépségkirálynőnek? Természetesen erre is van válasza: “Hit. A legfontosabb az, hogy higgyen magában, és tudja, hogy megvalósulhatnak az álmai. Egyébként pedig legyen laza és természetes, ne játssza meg magát, nem kell műnek tűnni egy világversenyen, csak adja önmagát.”

christopher lambert
Az after party-n a győztessel, Nagy Nikolettával

Lambert mindössze két napot töltött Magyarországon, a versenyt követően még elment az after party-ra, aztán utazott is haza, hogy következő projektjével foglalkozhasson, de megígérte nekünk, hogy biztosan visszajön még Magyarországra.

fotó: MUH hivatalos Facebook oldal

szépségkirálynők

Te kinek adtad volna a koronát?

Hozzászólások