Ez a milliárdos teszi boldoggá Zimány Lindát!

Szerelmük lángoló, őszinte és kikezdhetetlen

2015/08/11

Felfedte szerelme kilétét Zimány Linda! A szépséges modell a milliárdos Kedves Ferencet szereti. A pár még sosem volt ilyen boldog.

Néhány éve a milliárdos Bódi Sylvit, majd Debreczeni Zitát tette boldoggá. Mintegy két éve úgy tűnt, hogy Zimány Linda is a szerelme lett, de akkor csak a bulvársajtó akarta őket összeboronálni. Most azonban érzelmeik valósak, és fel is vállalták a nyilvánosság előtt, noha az üzletemben szinte egyáltalán nem nyilatkozik.

Nagyon ritkán szerepelek. Azért vállaltam, mert szerettem volna elkerülni a találgatásokat. Annyit elmondhatok, hogy nagyon boldogok vagyunk. Mindketten szinglik voltunk már hosszú ideje és reméljük, hogy most egy csodálatos szakasz kezdődik az életünkben, de a boldogságunkat szeretnénk megtartani magunknak. Linda amellett, hogy nagyon szép, egy zseniális, tündér nő, akinek olyan humora van, hogy imádok vele lenni. Egy ilyen nőért megéri felkelni és lefeküdni” – árulta el a Fókusznak Kedves Ferenc.

Linda úgy érzi, nála boldogabb ember nem létezik. Állítása szerint szerelmük olyan, mint egy bástya

Így majdnem 30 évesen, hogy nővé értem és komoly érzéseim vannak, már jobban szeretem befelé élni a magánéletem. Nagyon erős a kötelék kettőnk között. Nem csak egy szimpla szerelemről van szó. Soha nem éreztem még senki iránt ilyen erős érzelmi kötödést és harmóniát. A mi kapcsolatunk kikezdhetetlen” – jelentette ki Zimány Linda.

Hozzászólások