Ez a plasztikai sebész megalkotta a számára tökéletes feleséget

Megszámlálhatatlan műtéten esett át a feleség

2018/10/04

Most biztosan arra gondoltok, hogy mégis, hogy tűri ezt a feleség. Nagyon jól, sőt kifejezetten élvezi is az egészet. Boldog, hogy tökéletes testet alkotott neki.

Ha valaki a mai világban meglátogatja a plasztikai sebészetet az egyáltalán nem meglepő. A hölgyek, sőt a férfiak többsége is már úgy jár a plasztikai sebészhez, mint más a háziorvoshoz. A páciensek elvárása az, hogy tökéletes legyen a testük, amit mesterségesen kapnak. De mi van akkor ha egy alapban gyönyörű nő hozzámegy egy munkáját betegesen szerető orvoshoz?

David Matloc plasztikai sebész megalkotta a számára ideális nőt, műtétek segítségével. A férfi azt szeretné ha neki is és feleségének is tökéletes lenne a teste  köszönhetően a plasztikának, az edzéseknek és az egészséges ételeknek. Veronica először akkor találkozott Daviddel, mikor lánya születése után a vaginaplasztika mellett döntött. David ekkor többet ajánlott a nőnek…

3

“Érdekelne egy átalakulás, melynek köszönhetően Wonder Womanné válnál?” Veronica nem sok gondolkodás után elfogadta a felajánlást majd hamarosan a lánykérést is. David az első randin kérte meg a nő kezét. Ezután szép lassan pedig számos műtétet hajtott végre feleségén, többek között megtörtént a lézeres vaginaműtét, zsírleszívást hajtottak végre különböző területeken és a hölgy feneke is feltöltésre került. 

Úgy érzem egy két lábon járó reklám vagyok számára” – mondta Veronica.

Kettejük közül azonban nem csak Veronica, hanem David is kés alá feküdt már. A legkorszerűbb zsírfeltöltő eljárásokkal feltöltette a bicepszét, tricepszét és a hasán a kockákat is megcsináltatta. Mindketten részt vesznek különböző testépítő versenyeken, így motiválva egymást a tökéletességre.

o-PLASTIC-SURGEON-facebook

Veronica lányát Isabellát is próbálja az egészséges életmódra nevelni, ám Isabella nem igazán érdeklődik iránta -ami nem meglepő hiszen 9 éves-
A kislány kijelentette, hogy soha nem akar kés alá feküdni, mert az többé már nem ő lenne.

article-0-1B779C95000005DC-740_306x465

A videóban megnézheted a velük készült interjút.

Hozzászólások