Ez a srác a világ legfiatalabb milliárdosa

25 éves a legfiatalabb milliárdos

2018/10/17

A mindössze 25 éves norvég pasi rengeteg követővel rendelkezik Instagramon, a nők pedig imádják, hiszen ő a legfiatalabb milliárdos a világon! 

Most nem egy olyan sztori következik, amiben valaki nagyon fiatalon elképesztő sikereket ért el és ebből sok pénzt csinált. Ez a történet nem egy tündérmese. A fiatal gazdag pasit Gustav Magnar Witzoe-nek hívják, és egy halászattal foglalkozó cég örököse. A milliárdok tehát a felmenőktől származnak, akik már sikerre vitték a dolgot, a fiú pedig csak élvezi az eredményét.

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

Ez azonban nem azt jelenti, hogy ő csak úgy lógatja egész nap a lábát! Férfimodellként dolgozik, mert nem annyira izgatott azzal kapcsolatban, hogy átvegye az apja helyét a cégben. “Nem követelheted csak úgy, hogy egy ekkora cég főnöke legyél. Erre a pozícióra alkalmasnak kell lenned. Ha van rá lehetőség, a legnagyobb szakértelemmel rendelkező férfinak vagy nőnek kell megkapnia az állást. Túl nagy a tét!” – nyilatkozta a fiú a Dagbladet nevű norvég lapnak. A szülei egyébként most már elhamarkodottnak ítélik, hogy ilyen fiatalon ekkora vagyont adtak a kezébe. Persze erre csak azután gondoltak, miután a fiuk a reflektorfénybe került.

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

Gustavot több, mint 70 ezren követik az Instagramon, ahol gyakran a luxusútjain készült képeket osztja meg. Meg persze rengeteg olyan képet, ami valószínűleg modellkedés közben készült róla.

 

forrás

Hozzászólások