Ez a srác fegyverrel keresi a pénzét

Bár teljesen törvényes, mégis egészen izgalmas munkakör

2016/10/12

A Demolition Ranch az egyik kedvenc YouTube csatornánk. Nem véletlenül, Dr. Matt ugyanis egy csomó olyan fegyverrel megismertetett minket, amik egészen brutálisak!

Sok olyan ember van a világon, aki fegyverrel keresi a kenyerét. Például a katonák, rendőrök, zsoldosok, rablók – és Dr. Matt, a Demolition Ranch házigazdája. 

A srácról nem sokat tudunk, csak azt, hogy finoman szólva is fegyvermániás. YouTube csatornáján időnként olyan stukkereket és puskákat próbál ki, amilyenekkel csak a legdurvább akciófilmekben találkozhatunk. A parányi kis félautomata pisztolyoktól kezdve egészen a komolyabb gépkarabélyokig mindenféle fegyvere van, és előszeretettel lövöldöz velük, ráadásul pontosan. Hobbijából pedig elég jól meg is él, ugyanis több mint 2 millió feliratkozója van, és szinte minden videója milliós megtekintettségnek örvend. Különösen népszerűek azok a felvételek, melyeken anyagok golyóállóságát teszteli. Például a titániumét:

De Dr. Matt nem csak lőfegyverekkel veszélyes. Különböző szúró-vágó eszközökkel is szokott szórakozni, néha lándzsavető shotgunokkal bohóckodik, vagy ha úgy hozza a sors, hát élet-halál küzdelmeket vív taktikai tomahawkok segítségével. Ebben a videóban például a ranchra betörő gyilkosokat állítja meg.

Kövessétek Dr. Mattet a közösségi médiában! YouTube | Facebook | Instagram

Hozzászólások