Ez a szexi sportolónő a téli olimpia sztárja

Megnőtt az érdeklődés a curling iránt

2018/02/13

A téli olimpia szexi sztárja nemrég Budapesten is járt és a magyar férfiaknak is feltűnt mennyire jól néz ki az orosz curlingező! 

Február 9-én elkezdődött az év egyik legjobban várt sporteseménye, a XXII. téli olimpia. A február 25-ig tartó játékoknak a dél-koreai Phjongcshang ad otthont, és olyan versenyszámokat lehet figyelemmel követni, mint az alpesisí, a biatlon, a jégkorong, a műkorcsolya vagy éppen a sífutás. Érdekes, de egy bizonyos sportág iránt különösen hamar megnőtt az érdeklődés: a sokak számára kissé érthetetlen és unalmas curling elképesztő mennyiségű rajongótábort halmozott fel az elmúlt napokban, köszönhetően egy csodaszép orosz versenyzőnek, Anastasia Bryzgalovának.

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés,

Bár a 25 éves Anastasia minden bizonnyal ügyes curlinges, pályára lépése után senki sem a teljesítményéről beszélt, sokkal inkább a szépségét dicsérték. A közösségi oldalakon sorra jelentek meg a lelkendező és epekedő kommentek, sokan kijelentették, a lánynak modellkednie kellene, míg mások olyan sztárokhoz hasonlították külsejét, mint Angelina Jolie, Meghan Fox vagy Adriana Lima. Anastasia egyébként 2017 óta házas, férje Alexander Krushelnitskiy, aki nem mellesleg a csapattársa is.

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés,

Norbert Ge (@norbertge_0930) által megosztott bejegyzés,

forrás

Hozzászólások