Ez a teniszezőnő elképesztő hangon nyög – videó

A fiatal teniszezőt a közönség is kigúnyolta

2018/01/24

A teniszezőkről köztudott, hogy nem csöndben ütögetik a labdát. És, hogy ki az a teniszező csaj, aki a legdurvábban nyög? Megmutatjuk! 

A közönséget és a szakmát is megosztja a teniszezők nyögésének kérdése. Van, akit egyáltalán nem zavar, míg másoknak szinte minden élményt kiöl egy meccsből, ha egy játékos hangos aláfestéssel követi az összes ütését.

A notórius nyögők ellen nem olyan rég egy szabályt is bevezettek, így a játékvezető akár helyre is utasíthatja a megítélése szerint zavaróan hangosan nyögő játékost, ám erre lényegesen ritkábban kerül sor, mint indokolt lenne.

Talán ezért is gondolta úgy az ausztrál közönség, hogy a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást a fehérorosz Arina Szabaljenka és az ausztrál Ashleigh Barty mérkőzésén. A 19 éves Szabaljenka – ha valaki nem tudná – a mai mezőny legnagyobb nyögői közé tartozik. Ha csak a hangot hallanánk egy meccséből, akkor nehezen tudnánk eldönteni, hogy épp szül vagy szexel, a tenisz viszont eszünkbe se jutna.

Ilyen, ha csak a nyögéseit vágjuk össze az összefoglalóból:

Talán még így is teljesen elfogadthatatlan volt az ausztrál szurkolók eljárása, akik megelégelve a bíró passzivitását, a Barty elleni mérkőzésen hangos nyögdécseléssel gúnyolták Szabaljenkát, nemcsak a labdamenetek alatt, de még azok között is.

Hozzászólások