Ez a tökéletes manikűr titka!

Pingálj káprázatos körmöket

2015/08/24

Dögös manikűr, amire nemcsak a műkörmösöd képes! Szánj egy kis időt az otthoni kézápolásra, és te magad is készíthetsz olyan műalkotásokat, mint a profik! Nézd csak, micsoda trükkök léteznek!

Sokan hiszik azt magukról, hogy képtelenek megcsinálni egy szép manikűrt, pedig a köröm ápolása és lakkozás nem egy csak a kiváltságosoknak járó képesség! Gyönyörű manikűr egy kis fantáziával és némi időráfordítással könnyen elkészíthető. Lehetsz nőiesen elegáns, kislányosan hóbortos, extravagáns! Próbáld ki ezeket a megoldásokat!

Amire szükséged lesz:

  • cellux
  • körömlakk, többféle színben

Igen, jól látod, az egyetlen titkos összetevő a cellux, ami segít abban, hogy zseniális és igazán egyedi geometriai formákat hozz létre, de könnyű szerrel alakíthatsz ki csillag mintázatot, csíkokat, szögletes és pöttyös díszítéseket. Kombináld különböző színű lakkokkal, és máris szenzációs manikűröd lehet!

Próbáld ki ezt a letisztult, de nagyon elegáns variációt! Fesd a körmödet feketére, várd meg, míg alaposan megszárad, majd egy formára vágott cellux segítségével színezd be arannyal.

manikűr

Kicsit melósabb vállalás, csak olyannak ajánljuk, aki elegendő türelemmel és idővel bír, hogy ezeket a körmöket létrehozza. De a siker garantált lesz a csajok körében. Válaszd ki, hogy milyen mintázatot szeretnél viszontlátni a körmödön. Vágd formára a celluxot. Az alapszínt most is hagyd megszáradni, majd ragaszd le a vágyott formában, és máris pingálhatod a következő színnel.

manikűr2

Még mindig dögös a matróz, és most nem a férfiakra gondolunk! Egyszerű kék lakkal fesd ki a körmödet, fehér csíkokat húzz rá a cellux segítségével, de még könnyebb, ha elve fehér ragasztót teszel fel, amit átlátszó lakkal rögzíthetsz. Ne felejtsd a harmadik színt sem, ami a piros, hogy igazán a tengerész színvilág köszönjön vissza a kezedről. Ha nem megy a szív, ne keseredj el, egyszerű pöttyel is helyettesítheted!

manikűr5

Ez a megoldás annyira jó, hogy haragszunk is, amiért nem nekünk jutott eszünkbe .Cserébe biztos, hogy kipróbáljuk! Húzz három élén színű csíkot a körmödre, hagyd megszáradni. Vágj csíkokat a celluxból, olyan vastagságút, amennyire szeretnéd láttatni ezeket a színeket. Hagyd a ragasztót a körmödön, húzd át feketével, az eredmény pedig szivárványos lesz!

manikűr3

Lusták szerencséje! Ha éppen nincs se kedv, se türelem a tarsolyodban, de valami különlegességre vágysz, akkor a kreatív boltokban kapható washi ragasztószalag erre is tökéletes megoldás! Ragaszd a körmödre, vágd formára, majd átlátszó körömlakkal fesd be! Szuper ötlet!

manikűr4

Olvass még további kreatív ötleteket!

Hozzászólások