Ez a tyúk irányít mindent!

Egy szavát se hidd el

2015/10/16

Egy ausztráliai tyúk nagyon komolyan veszi a munkáját. Betty már saját Twitter fiókkal rendelkezik, magvas gondolatait pedig szaporán megosztja követőivel is. Most végre kiderülhet, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás!

Nem egy h***e liba, az biztos! Betty alig, hogy munkába állt, máris több mint 12 ezer követőt tudhat magáénak. Mélyenszántó gondolatait villámsebességgel osztja meg a nagyvilággal, amint klaviatúrához jut, máris pötyögi a magáét! Betty egy ausztrál cég alkalmazásában áll, ami egyébként ironikus módon éppen gyors kajákkal foglalkozik. A tyúk tehát közvetetten, de arra buzdítja követőit, hogy grillezett társait fogyasszák.

csirke

Mindaddig, amíg megfelelő ellátásban és bánásmódban részesül, ez nemigen zavarja a tyúkot. A cégnek pedig feltett szándéka, hogy minél előbb értelmes szavakat varázsoljanak a képernyőre. Enne minden esélyük megvan, hiszen Bettynek már sikerült “papírra” vetnie az ingyenélő szót, tehát ennél bonyolultabb kifejezéseket is billentyűzet-végre kaphat, ha elég elszántan tüsténkedik a klavi fölött.

Posztjai már így is komoly érdeklődésre tartanak számot. A minap már az angol Time magazin is hírt adott róla, ezt követően a Buzzfeed döntött úgy, hogy interjút készít a menő baromfival. A beszélgetés tartalma olyan magvas gondolatokat is boncolgat, mint hogy kiderüljön végre, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Betty válasza a következő: “77=m,uj6yn8kjum7i,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.” A megfejtéseket természetesen várjuk kommentben, mint ahogy arra a válaszra is, vajon akadnak-e már irigyei a pénzkereső tyúknak, amely a következőképpen fest: “nxzv5ds’wmnzmkcxscwcu’
/
///”

Szórakoztató marketing fogás, az már egyszer biztos!

Hozzászólások