Ez Andy Vajna életének tragédiája!

A filmmogul soha nem tudja elfeledni a szörnyűséget

2015/06/06

Andy Vajna felhőtlenül boldog lehetne, hiszen kevés ember mondhatja el, hogy sikeresebb nála. Múltját azonban szörnyű tragédia árnyékolja be.

Csak néhány rövid cikk erejéig lehetett arról értesülni, hogy a kormánybiztosnak volt egy fia, aki 2007-ben öngyilkos lett. Andy Vajna most beszélt először a borzasztó esetről.

Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van mindennap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak azokról az időkről, amit együtt töltöttünk. Sajnos a skizofrénia olyan betegség, amelynek a legnépszerűbb folyamata, hogy öngyilkosságba torkoll. Ez egy nagyon szomorú dolog, általában fiúkon, 19–25 év között jön ki. Fura, mert az életedet leéled, mint egy tinédzser, mindenben nagyon jól teljesítesz, és akkor egy nap felébredsz, és nem tudsz tisztán gondolkozni. Zajokat hallasz, nem tudod, hogy mi történik veled” – mondta Andy Vajna az ECHO TV műsorában.

Vajna Tímea és Andy Vajna
Andy bár nagyon boldog feleségével, sosem fogja elfelejteni a sors borzasztó csapását

A kormánybiztos mindent megtett azért, hogy javuljon fia állapota, ám sajnos ez nem volt elegendő. A tragédia bekövetkezett, de Andy sosem fogja elfelejteni gyermekét.

Nagyon közel álltam a fiamhoz, úgyhogy ő látta, hogy a mamája és a papája szenved, azért mert neki ilyen betegsége van, és elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk amiatt, mert ő nem tudja magát eltartani, nem képes magával foglalkozni, holott két héttel azelőtt még képes volt rá. És ez annyira megdöbbentette, hogy lehet, hogy ő minket akart megmenteni ennek a jövőjétől. Az édesanyjával együtt mindketten ezt gondoljuk. Ez nem kiút a tragédiából, hiszen Justin mindennap velem van, de egy elfogadható ok a fejemben, ami kicsit megnyugtat” – tette hozzá Vajna.

Olvass még Andy Vajnáról!

 

Hozzászólások