Ez az igazi oka Channing Tatum és Jenna Dewan válásának!

Ezért válik az álompár!

2018/04/04

Channing Tatum és Jenna Dewan 9 évnyi házasság után szakítottak. A pár egyik közeli ismerőse azt is elárulta, mi az igazi oka a válásnak.

A rajongók elkeseredettsége azonnal elárasztotta az internetet, hiszen mindenkit váratlanul ért, hogy egy ilyen életvidám pár, mint Channing és Jenna egyik pillanatról a másikra szakít.

Most viszont kiderült, hogy ez az egész csak a külső szemlélők számára volt meglepő, a folyamat már egy ideje elindult. Az érintettekhez közelálló forrás szerint nem volt egy konkrét kiváltó ok, inkább sok apró dolog adódott össze az évek alatt, ami ide vezetett. Mindezek közül a legnehezebb az volt, hogy nagyon kevés időt töltöttek együtt, hiszen Channing négy filmben is szerepel majd 2018-ban, ez pedig rengeteg munkával járt. Így minden felelősség Jenna-ra hárult, ami a gyereknevelést illeti, ez pedig egyáltalán nem egyszerű egy kisgyerek mellett. Jenna pedig emellett a Berlin I Love You című filmben is szerepet kapott, így pedig már egyáltalán nem maradt idejük egymásra.

This is what it looks like when a little tyrant fairy artist holds you down and makes your face look “better”.

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés,

Sajnos úgy tűnik az ő kapcsolatuk is amiatt ment tönkre, mint a legtöbb párkapcsolat manapság. Nem fordítottak elegendő időt egymásra, ez pedig egy idő után további problémákat, veszekedéseket, végül pedig elhidegülést eredményez. Szerencsére Channing és Jenna barátságban váltak el, mi azonban nagyon sajnáljuk, hogy így lett vége.

forrás

Hozzászólások