Ez az igazi oka Gönczi Gábor és Tatár Csilla válásának!

A zöldszemű szörny miatt történt minden?

2014/11/15

Az álompárnak hitt Gönczi Gábor és Tatár Csilla szakítása kapcsán sok a kérdőjel: valójában miért válik a szárpár? Elhidegülés, a vágyott gyermek hiánya? Az igazi ok sokkal prózaibb…

Igazi lavina indult el Gönczi Gábor és Tatár Csilla válása miatt. minden nap több részlet derül ki a kapcsolatukról, és arról, hogy mi okozta a házasság végét. Először azt nyilatkozták, hogy kihűlt a szenvedély, ezért elengedik egymás kezét. Majd egyesek tudni vélték, hogy az okozta a szerelem végét, hogy a párnak nem született gyermeke. Ám valószínűleg Csilla féltékenykedése vezetett idáig.

Gyakran vitáztak. A konfliktusaikat ugyan néha két-három mondattal elintézték, de volt olyan is, hogy már paprikás hangulatban érkeztek meg valahová, bár ezt mindig igyekeztek leplezni. Göncziék kapcsolata sosem volt felhőtlen, Csilla pedig rendkívül féltékeny típus volt. Nagyon szigorúan fogta a férjét már a megismerkedésük idején is. Arra is volt példa, hogy Csilla tudta, hova megy, s amikor Gábor hazaért, kiszámolta az autó kilométerórájáról, hogy tényleg csak az ígért távolságot tette-e meg” – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Gönczi Gábor - Tatár Csilla
Gönczi Gábor és Tatár Csilla még együtt (fotó: Blikk)

A feltételezés nem lehet alaptalan, ugyanis a Mokka műsorvezetője maga ismerte be korábban, hogy gyakran nyomozott Gábor után.

Amikor 22 évesen megismertem őt, képes voltam nyomozni utána (…). Megnéztem a telefonját, a regiszterét, amikor koncertezett, direkt hamarabb mentem oda, mint ahogy ígértem. Igazi Miss Marple voltam. Úgy álltam meg a tömegben, hogy ne vegyen észre, és csak figyeltem” – árulta el Csilla pár éve a Kiskegyednek.

Ugyan a szexi műsorvezető igyekezett megbízni férjében, de amikor Gábor zenekarába új énekesnő került, ismét támadt a zöldszemű szörny.

Rögtön eszembe jutott: ezzel a lánnyal lesz együtt minden hét végén, és ha vidékre mennek, ott is alszanak (…). A régi Bestiák együttes énekesnőjéről, Beeről van szó. Nagyon csinos lány, aki annak idején még a nyuszis magazinban is megmutatta bájait” – mondta akkoriban a Napi Ásznak Tatár Csilla.

Hozzászólások