Ez az igazság Pécsi Ildikó családi viszályáról!

A művésznő tiszta vizet önt a pohárba

2015/07/21

Elege lett a vádaskodásból Pécsi Ildikónak, ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba fia és menye botrányos válásával kapcsolatban.

Egy válás sosem könnyű, pláne, ha a felek képtelenek megegyezni egymással. Éppen ez történik Pártos Csilla és férje, Csaba között, akik azonban nem csak egymás között civakodnak az anyagiakon, de a Csaba szülei, Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos is belekeveredtek az ügybe.

Miután szinte naponta jelennek meg új hírek és találgatások azzal kapcsolatban, hogy éppen hol áll az ügy, ki mit követel és ki mit kap, Pécsi Ildikó úgy döntött, lezárja ezt az ügyet.

A család mostantól nem nyilatkozik ezekben az ügyekben, megvárja a folyamatban lévő perekben a bírósági döntéseket, közben pedig folyamatosan vizsgáljuk azokat a lehetőségeket, hogy milyen módokon lehet kezelni és tisztázni két példaértékű ember több mint öt évtizedes becsületes munkájának és több millió embernek boldogságot és örömet nyújtó teljesítményének folyamatos, eltervezett bemocskolását – írta Pécsi Ildikó a Bors magazinnak.

A színésznő az eddigi vádaskodásokra is reagált levelében.

“Szűcs Csaba 2013. szeptember végén költözött el az ingatlanból azzal az ajánlattal, hogy gyermeke és Pártos Csilla 4 évig, a gyermek érettségi évének végéig lakják az ingatlant, a rezsi megfizetése mellett. A rezsi fizetését Pártos Csilla 2014. feb. 1.-től vállalta, de jelen napig több százezer forintnyi olyan hátralékot halmozott fel, amit a szolgáltatók Szűcs Csabától követelnek. Az ingatlanhoz tartozó havi közös költséget Pécsi Ildikó tulajdonosként kénytelen fizetni a mai napig Pártos Csilla helyett. A gyermeket senki nem akarta, akarja kirakni a házból, a nagyszülők hiszik és remélik, hogy rendeződik viszonyuk unokájukkal. Pártos Csillának nem kell „egy 17 éves gyereket teljesen egyedül eltartania”, Szűcs Csaba első pillanattól napi kapcsolatban van a Fiával, mindenben támogatja Őt, a lehetőségeihez mérten anyagilag is” – tette hozzá levelében a színésznő.

 

Hozzászólások