Ez az igazság Rékasi Károly állapotáról!

Önállóan lélegzik, intenzív osztályon ápolják

2015/07/01

A család és az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki Rékasi Károly állapotával kapcsolatban, hogy elkerüljék a további híreszteléseket.

A színész felépülése hosszú hónapokat vehet igénybe, ugyanis eltört a boka-, medence- és combcsontja. A tegnapihoz képest azonban már jobb állapotban van, önállóan lélegzik, és észlel mindent, ami körülötte történik.

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, melynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását. A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak” – szól a hivatalos tájékoztatás.

Rékasi motorral
Imádott motorjával rohant egy autóba

 

Hozzászólások