Ez az igazság Tóth Vera kapcsolatáról

Elege lett a hazugságokból

2015/02/26

Soha annyi negatív hír nem lengte körül Tóth Verát, mint most: nem csak A Dal miatt kritizálták az énekesnőt, de a párkapcsolatáról is pletykálnak. Vera megunta, hogy mindenki a szakításáról beszél, ezért tiszta vizet öntött a pohárba.

Legutóbb keddi koncertjével kapcsolatban találták meg a lapok, ahol félreérthetően nyilatkozott a házas férfiakkal kapcsolatban. Tóth Vera párja, Ádám nős, sőt egy kisgyerekük is van feleségével.

tothvera
Tóth Verának elege van a hazugságokból

„Ha valaki másé, azt engedjétek el, tudjátok, miért? Mert egy pasi sohasem hagyja el igazán az asszonyt, főleg, ha gyerek is van. Másodiknak nehéz lenni, inkább engedjétek el!” – olvashatóak a Borsban Vera szavai, melyeket az egyik dalának felvezetőjeként mondott. Ezek alapján bárki arra következtethetett, hogy saját fájdalmas tapasztalatai alapján beszél.

Tóth Vera mostanra nagyon megunta, hogy szinte minden nap azt olvassa az újságban, hogy tönkrement a kapcsolata, méghozzá Ádám korábbi kapcsolata miatt, és mert nem szeretne az énekesnőtől gyereket. Ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

„Lazánk élünk és nagyon jól elvagyunk. Mindketten szeretnénk majd közös gyereket, de ennek még nem jött el az ideje. Ádám kivételes férfi, nagyon-nagyon szeretem őt. Nem vagyok egyszerű ember: szeleburdi, szélsőséges, de ő nagyon jól kezel engem. Kivételesen jó édesapa. Áhítattal nézem, amikor nálunk van a kisfia, aki rajong az apjáért” – mesélte Vera a Storynak. Az énekesnő arra is reagált, hogy azért van válságban a kapcsolatuk, mert Ádám nem akarja feleségül venni. – Egyikünk sem házasságpárti, eddig csak hülyéskedés szintjén merült fel, ha szóba jött, elnevettük magunkat. Hiszem, hogy az ember az igazi fogadalmait a hétköznapokban teszi– árulta el az énekesnő, aki most közös otthonuk berendezésén fáradozik.

Hozzászólások