Ez Berki véleménye Pamela beszólásáról – meg fogsz lepődni!

Megkérdeztük Berkit mi a véleménye Pamela nyilatkozatáról

2017/02/08

Hódi Pamela nyilatkozata okot adott arra, hogy több portál is támadja azért, mert bántja Berki exeit. Hogy mi erről a celeb véleménye? Görgess lejjebb!

Nem rég a Mokka adásában Hódi Pamela volt a vendég. A beszélgetés során a júliusban tartandó esküvőjükről faggaták őt, majd gyorsan Berki exeire terelődött a szó. A leendő celebfeleség így nyilatkozott: “Más nőtől nem igazán fogadta el azt hogy ha valamiben nem értett vele egyet, tehát szerintem sok mindenki bólogatott, mindenki odáig volt érte. Bennem sosem volt az a hú de nagy istenítés, hogy Úr Isten Berki Krisztián, mindent megengedek, mindent megtehetsz. Az elejétől kezdve úgy álltam hozzá, hogy voltak szabályok. Valakinek meg kellett felelni, anyukájának, apukájának nem kellett, egy barátnőjének nem kellett, ők jöttek-mentek. Nem volt igazából úgymond szint, és nálam érezte, hogy kell bizonyítani és ez szerintem tetszett neki az elején.”

Pamela valószínűleg nem gondolta, hogy ezek után több portál is úgy fogja lehozni a hírt, hogy ő megbántotta Berki exeit. Ezek után profi módon kezelte a helyzetet, Facebookos posztban mondta el véleményét: 

“Több portál arról ír, hogy Én megbántottam Krisztián exét… Leszögezném, hogy soha nem vettem számra egyetlen volt barátnőjének nevét sem. Ahogy tegnap sem tettem a Mokka ban! Nem érezném jogosnak, és érzek némi tiszteletet irántuk, mint mindenki más iránt is a földön! Mivel Krisztián 36 éves és köztudott, hogy volt már pár kedvese, így nem tudom mi alapján részesítenek előnyben bizonyos személyeket. Ja! Talán, mert a médiában szerepel! Kell a pletyi, értem Én csak ez így nem fer!”

Ma pedig megkérdeztük Berkit mi a véleménye erről az egészről, ő pedig nevéhez hűen lazán reagált: ” A múltad okkal nincs benne a jövődben. Az exek nem véletlen exek.” 

Hozzászólások