Ez Beyoncé tragédiája!

Lombikprogrammal próbálkoznak, eddig sikertelenül

2015/03/19

Komoly problémákkal küzd a világhírű énekesnő. Beyoncé az első gyermekéért is megszenvedett, de úgy tűnik: a másodikért még többet kell…

Beyoncé akár a világ legboldogabb emberének is mondhatná magát, hiszen fantasztikus karrierje, rengeteg pénze, boldog házassága és egy gyönyörű kislánya van, de ő még többre vágyik. Még egy gyermeket szeretne, de sajnos nem sikerül megfogannia.

Három éves kislányával is nagyon nehezen esett teherbe, de végül hatalmas boldogságukra nem volt hiába a próbálkozás. A második babával azonban még nehezebb a dolguk. Olyannyira, hogy bár az énekesnő sokáig ragaszkodott a természetes módszerekhez, de mivel nem hoztak eredményt, egy évvel ezelőtt belevágott a lombikprogramba. Ám ezzel még több szenvedést kellett átélnie.

Beyonce1
A férjével a színpadon együtt és külön is sikeresek, a babaprojektben sajnos egyelőre szerencsétlenek

Beyoncé roppant nehezen viselte a beültetést megelőző hormonkezeléseket, komoly fájdalmai voltak, nem beszélve a súly- és hangulatingadozásokról. Nemrégiben úgy tűnt, hogy az egyik beültetés sikerrel jár, megfogant a baba, ám az öröm nem tarthatott sokáig, az énekesnő ugyanis néhány hét után elvetélt. A pár azonban ezek után sem adja fel! Kislányuknak mindenképp szeretnének legalább egy testvért, ezért bármilyen nehéz is, tovább próbálkoznak. 

Hozzászólások