Ez hihetetlen! Dennisnek van egy gyereke!

Fannit sokkolta a hír

2015/02/03

Őszinteségi rohamot kapott a párbaj után Dennis. Fanninak bevallotta, hogy 21 éves korában, egy kalandnak köszönhetően apa lett. A lányt sokkolta a hír.

Dennis már többször pedzegette, hogy egy fontos titkát valamikor szeretné megosztani Fannival, és most, a párbaj után érezte elérkezettnek az időt erre. Vélhetően az is nagy szerepet játszott a kitárulkozásban, hogy az összecsapás előtt a lány bevallotta: szerelmes Dennisbe.

VV Fanni - Dennis
A hír hatására vajon megváltozik a kapcsolatuk?

Mondtam neked, hogy van egy titkom, amit szeretnék megosztani veled. Az a helyzet, hogy van egy kislányom. Huszonegy éves voltam, akkor jöttem fel Budapestre, elkapott a nagyváros szele. Megismertem az édesanyját, idősebb volt nálam, és úgy érzem, hogy én csak donornak kellettem neki. De a nevemre vettem a gyereket, viszont kialakult közöttünk az anyjával egy olyan helyzet, ami bennem ellenszenvet váltott ki. Úgyhogy két-három éve láttam utoljára a kislányt” – fedte fel a titkot Dennis.

A nyíregyházi kéményseprő apa nélkül nőtt fel, ezért pontosan tudja, mit jelent csonka családban élni.

Szeretném helyrehozni ezt, mert az a kislány semmiről nem tehet. Fáj, hogy nem látom. Igaz, hogy az anyjával nem volt köztünk meg a papa-mama viszony, úgy éreztem, hogy én egy áldozat vagyok, amit most szeretnék tisztázni. A nő engem nem érdekel, de a gyerek erről nem tehet” – tette hozzá Dennis.

Fannit egyenesen sokkolta a hír, és arra a következtetésre jutott, hogy ez újabb bizonyíték: neki mindig csalódnia kell a férfiakban.

Nem ítéllek el, a 21 éves fiúk kicsit ostobák. De le vagyok döbbenve, hogy ilyen jók a megérzéseim. Ne haragudj, nem ellened van, de ez nem megy nekem egyről a kettőre. Nehéz volt feldolgoznom a korábbi csalódásaimat is, ezért nem tudok bízni a férfiakban” – jelentette ki Fanni.

Hozzászólások