Ez Karda Bea élete tragédiája!

Sosem tudja feldolgozni a traumát

2015/07/10

Karda Bea a megtestesült jó kedv, pedig az életét sötét felhők árnyékolják be: élete egyik legfájdalmasabb része, hogy sosem született meg a fia – aki mára 45 éves lenne.

Az énekesnő nehéz terhet cipel a vállán: bár született egy lánya, aki élete legfontosabb szereplője, nagyon sokszor gondol kisfiára, aki sosem születhetett meg. Pedig Beának szüksége lenne egy erős férfira, akire támaszkodhat.

„Csak tizenkilenc éves voltam, amikor először teherbe estem. Ma már lehetne egy negyvenöt esztendős fiam is, aki a mai napig sokszor az eszemben van, mert ha világra jön, életem végéig lett volna egy férfi támaszom, hiszen a környezetemben jóformán mindenki nő” – mesélte Bea a Bestnek.

karda bea

Ma már könnyedén beszél erről a tragédiáról, amihez az is hozzájárul, hogy tudja: nem véletlen, hogy mégsem született meg a kisfia.

„Aki hisz a reinkarnációban, az tudja, hogy ő valószínűleg szándékosan nem választott engem anyjául, de Niki már az én lányom szeretett volna lenni, így ő lett életem legnagyobb ajándéka. Én mindenesetre hiszek ellen, bár sokáig racionálisan álltam az efféle dolgokhoz, de mára ez már megváltozott. Elképzelhetőnek tartom, hogy van abban igazság, ami a csillagokban meg van írva, úgyhogy bízom abban, hogy teljesülnek az égiekhez intézett kéréseim” – tette hozzá Karda Bea, aki megírt egy bakancslistát, sőt, már a sírhelyét is kiváltotta.

Hozzászólások