Ez legyen nálad ha meg akarsz úszni egy terrortámadást

Egy egyszerű háztartási terméket kell beszerezned a biztonságod érdekében

2017/08/09

Egy dolog kell nálad legyen, amivel rengeteg időt nyerhetsz egy támadás során! Reméljük sosem lesz rá szükséged, de nem árt ha vásárolsz egyet.

A világ mostani helyzetét tekintve már sehol sem vagyunk biztonságban. Sokan rettegnek ha el kell utazniuk külföldre. Régen a szállodák még biztonságot jelentettek a turistáknak, mára már sajnon a legluxusabb szállodákban is megtörténhet a baj. A hotelek szobái többnyire biztonságosak, de ha egyedül utazol vagy kicsit is félsz egy esetleg betöréstől vagy ne adj’ Isten egy terrortámadástól, jobb ha nálad van egy dolog, amit bármelyik boltban be tudsz szerezni. Ez pedig nem más, mint egy ajtótámasz.

ajtotmasz2

Először lehet butaságnak tűnik, de gondold csak végig: ha kitámasztod az ajtót a támadóknak bíbelődni kéne annak kinyitásával. Így, ahova nem jutottak be elsőre, később fognak visszatérni, ezzel időt nyerhetsz míg elmenekülsz, hívod a rendőrséget vagy megérkezik a segítség. A remek ötletet David Klain rendszeres utazó osztotta meg a Mirroral, ő sosem indul enélkül nyaralni.

Klain nem az egyetlen tapasztalt utazó, aki ezt a módszert támogatja leginkább. A korábbi rendőr és expedícióvezető Lloyd Figgins szerint is ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a behatolások megakadályozásának. A biztonság növelése érdekében azt javasolja, helyezzünk az ajtó alá minél több támaszt. 

Ti mit gondoltok ez hatásos védekezés lehet? 

via

Hozzászólások