Ez lehet Gwen Stefani szándéka Király Viktorral

Sztárok gyűrűjében a magyar énekes

2015/10/09

Még mindig forró a hangulat Király Viktor és az amerikai tehetségkutató zsűrije, Gwen Stefani között. De vajon mennyire lehetnek komolyan a szándékai egy világhírű előadónak a magyar sráccal.

Tulajdonképpen minden esély megvan rá. Gwen Stefani, a No Doubt zenekar énekesnője, aki szólókarrierjét is fantasztikusan egyengette, nem régen vált el három gyermeke apjától. Rossdale és Gwen tizenhárom évig alkottak egy párt, azonban kapcsolatuk nem bírta az idők végezetéig. Az énekesnő már túl van a nehezén, sugárzik, és teljes erőbedobással tevékenykedik az amerikai The Voice című tehetségkutató zsűrijeként.

kiraly viktor

Különös egybeesés, hogy néhány hete mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Király Viktor, aki itthon a Megasztár színpadán aratott hatalmas sikert, szakított gyönyörű barátnőjével, a táncos-koreográfus Beával. A bejelentést éppen akkorra időzítették, amikor idehaza robbant a hír: Viktor részt vesz a tengerentúli versenyben, ráadásul igen szép eredményeket ér el. Egykori kedvese egy szép üzenettel búcsúzott tőle a közösségi oldalán, de valószínűsíthetően ekkor már néhány hete külön voltak, csak titokban tartották a szakítást.

Viktor előtt óriási lehetőség áll, és bár mindig is szerénységéről volt híres, még őt is rabul ejtheti egy olyan világsztár rajongása, mint Gwen Stefani. A napvilágot látott kis videóból ugyanis kiderül, hogy az énekesnőre nagyon nagy hatással volt Viktor teljesítménye, és szinte bármit megtett volna, hogy az ő csapatát válassza. Nem így történt – Viktor Adam Levine mellett tette le a voksát -, ami viszont nem jelenti azt, hogy az énekesnő ne támogathatná továbbra is őt. Gwent lenyűgözte a teljesítménye, de nem elhanyagolható tény, hogy Viktor most már szabad, ráadásul igazán jóképű és szimpatikus fiatalember. Ha tovább jut a párbajról és még több időt tölthetnek együtt a közös munka során, még arra is megvan minden esély, hogy Gwen kivesse hálóját a magyar fiúra és észrevétlen az ujjai köré csavarja.

Olvasd el ezt is! Viktor és Bea kapcsolata igazi tökéletes szerelemnek tűnt: 2010 óta voltak együtt, egy lakásban laktak, van egy közös kutyusuk is, sőt, Viktor nemrégiben arról beszélt, hogy az eljegyzéssel sem vár sokáig.

király viktor nagy

Hozzászólások