Ez lesz a tavasz legmenőbb lábbelije!

Díszes papucs lesz a tavasz slágere!

2018/03/29

A divat kialakulásában sokminden szerepet játszik. A sztárok azonban nagyban meghatározzák, hogy melyik szezonban mi lesz a trendi. Mutatjuk! 

A Graf’n’Berg márkáról már többször írtunk nektek, hiszen nagyon különleges és épp ezzel nyerte el a tetszésünket. Egyedi cipőiknek, csizmáiknak, papucsaiknak köszönhetően igazán különleges lesz a megjelenésed. 

Természetesen a Graf’n’Berg-hez is megérkezett a tavaszi kollekció, melynek legkeresettebb darabja a celebek között is nagyon népszerű papucs! Köztudott, hogy Hódi Pamela nagy rajongója a márkának, korábban így nyilatkozott róla: 

“Imádom, hogy mindenféle stílus megtalálható náluk. Aki a sportos viseletet kedveli, az is, és aki a csinosabb ruhákat részesíti előnyben, az is rátalál a számára megfelelő cipőre. Illetve, amit még nagyon szeretek a Graf’n’Bergnél, hogy van néhány olyan cipő, melyet több különböző színben is legyártanak. Így, ha igazán beleszeretek egy darabba, kedvemre válogathatok a színek közül!”

A TAVASZI KOLLEKCIÓ DARABJAIT BE TUDOD SZEREZNI A GRAF’N’BERG WEBSHOPJÁN VAGY SZEMÉLYESEN AZ ÜZLETEKBEN, MELYEKNEK A CÍMÉT
A HONLAPON TALÁLJÁZOK! 

Hozzászólások