Ez már túlzás: botrányos győzelmi mámor pucéran

A nemi szervét takargatta a kupával

2015/05/18

Már-már bizarra sikeredett Konsztantyin Igropulo botrányos ünneplése, aki kicsit túltolta a biciklit a Füchse Berlin EHF-kupagyőzelme után. A sportolók gyakran fotózkodnak a győztes trófeával az öltözőben, de az kicsit túlzásnak tűnt, amikor az orosz átlövő anyaszült meztelenül a nemi szervét a kupával takarta el, és úgy fényképeztette magát.

A Füchse Berlin kézilabdacsapata az EHF-kupa döntőjében 30-27-ra legyőzte az ugyancsak német Hamburg együttesét. A meccs egyik legjobbja a berliniek orosz jobbátlövője, Konsztantyin Igropulo volt, aki hat gólt rámolt be az ellenfél kapujába, így főszerepet vállalt a végső diadalban. Viszont valószínűleg mégsem erről marad meg az utókor emlékezetében.

A mérkőzés után ugyanis alaposan kivette a részét az ünneplésből, amivel még semmi gond nem lett volna, de kicsit túlzásba vitte a nagy örömködést. Az öltözői buli csúcspontján anyaszült meztelenül a nemi szervéhez emelte a kupát, és ezt a fotót csináltatta magáról az egyik csapattársával:

ehf
Csak jópofa szeretett volna lenni. Nem sikerült neki… (Fotó: Twitter)

Rengeteg fénykép készül a győztes kupadöntők után, amin a diadalittas játékosok az öltözőben félmeztelenül együtt sírnak, ölelkeznek és üvöltöznek örömükben a trófeával, de amit Gropulo művelt, az túllépett egy határon. Az egy dolog, hogy obszcén, de még csak nem is vicces, inkább botrányos és tiszteletlen húzás volt.

Hozzászólások