Ez a MÁV eddigi legjobb húzása

Minden infó egyben, könnyen elérhető

2015/03/06

Nem, egyelőre még mindig nem vásárolt új vonatokat a MÁV, és nem is tudunk gyorsabban odaérni, ahová menni szeretnénk, de most már legalább bárhol is vagyunk, pontosan és könnyen megtudhatunk mindent a járatokról.

A MÁV hiánypótló és ingyenes mobil alkalmazást tett letölthetővé Androidra, iPhone-ra, és hamarosan Windows Phone-ra is, amelynek segítségével minden szükséges információt megtudhatunk a járatokról.

A “Vonatinfó” nevű applikáció segítségével elérhető az Elvira teljes adatbázisa, így minden menetrend- és járatinformáció (honnan, hová, mikor és mennyiért) pár gombnyomással megszerezhető.

mav
Fotó: MÁV-Start

“Mindent tud a vonatokról: az utazás időpontja, az indulási és érkezési hely, valamint az igénybe vehető kedvezmények kiválasztását követően segít az optimális útvonal kiválasztásában, információt ad az esetleges átszállásokról és az állomásokról, megjeleníti a menetjegy árát, jelzi a pótjegyváltási kötelezettséget, a vonatok pillanatnyi helyzetét és sebességét pedig térképen is megmutatja” – írja a mav-start.hu.

Az új alkalmazás segítségével közvetlen kapcsolatot is létesíthetünk utastársainkkal, a cég alkalmazottaival, és chaten oszthatjuk meg tapasztalatainkat és az információkat. Emellett pedig csillagokkal értékelhetünk is, ez visszajelzés a MÁV-nak, hogy mi az, ami jó, és mi az, amin még javítani kell.

Hozzászólások