Ez a menő pasitípus!

Hódítanak a lumberszexuálisok

2014/11/17

A hipszterek és metroszexuálisok ideje leáldozóban van, megjelent ugyanis egy egészen új kategória a férfiideálban: a lumberszexuálisok. Az amerikai Cosmopolitan új cikke szerint ugyanis most a favágó-stílusú férfiak a menők.

Az elnevezés eredetileg az angol “lumberjack”, azaz favágó szóból ered, és az amerikai lap szert ez az a kategória, akivé válni manapság menő dolog. Hozzá kell tennünk: ez az első olyan stílus, ahol a férfiak végre tényleg férfias tulajdonságokkal rendelkeznek!

A lumberszexuálisok jellemzői valóban leginkább egy favágóra hasonlítanak: hosszú szakállat növesztenek, öltözködésükben farmert, kockás inget és bakancsot választanak, de ami még érdekesebb, az a természet iránti szeretetük. A lumberszexuálisok ugyanis nem csak imádják az erdőt, de úgy ismerik, mint a tenyerüket, maguk készítik a bútoraikat, sőt, még a legjobb áfonyalelő helyeket is ismerik – legalábbis a magazin leírása alapján.

lumber

Az új őrület, ha valóban külön életstílusnak nevezhető, komoly vitákat okozott: a férfiak leginkább meglepődnek a legújabb mánián, a nők többsége szerint pedig ez a leírás egyszerűen a férfit jellemzi

Uraim, ideje fejszét ragadni!

Hozzászólások