Ez nem trendi, ez undorító!

Borzalmas látvány az új buborék manikür

2015/08/05

Nem létezik borzalmasabb divat a most hódító gömb formájú manikűrnél. Elképzelésünk sincsen róla, emberek hogyan képesek ezzel együtt élni, van, akinek konkrétan kacsaköröm alakú a műkörme, vagyis teljességgel alkalmatlan az életben maradáshoz. Új őrület hódít a hölgyek körében. Szerintünk egyáltalán nem trendi.

Feltűnésre vágysz? Szereted az extrém dolgokat? Bírod a kihívásokat? Habzsolod a förtelmes trendeket? Akkor ezt az új divathullámot neked találták ki, bár bízunk benne, hogy nagy ívben elkerüli hazánk női tagjait, de legalább a műkörmösök nem lovagolják majd meg ezt a lehetetlen vállalást.

buborék köröm

Ismerős az érzés, amikor a frissen lakkozott gyönyörű manikűröd egy rossz mozdulat miatt elkenődik és te fel tudnál robbanni a dühtől? Vagy az is biztosan előfordult már veled, hogy egy hirtelen tett mozdulat nyomán beszakadt, letörött a hosszú körmöd. Semmi ok aggodalomra, a műkörmös társadalom most megtalálta a megoldást, kifejlesztették az irgalmatlan hegyes boszorkánykörmök ellenpólusát, a tompa és ormótlan buborék fazont.

Általában szerkesztőségünk tagjai is fogékonyak az újításokra, a nőies megoldásokra, trendi kiegészítőkre. De az most egyenesen sokkoló volt számunkra! A tengerentúlon már hódít a buborék köröm, de hogy miként képes ezt bárki adaptálni a mozgalmas hétköznapjaiba, azt képtelenek vagyunk felfogni. Elképzelésünk sincs róla, hogyan lehet egy darab papír, vagy egy kis aprót felvenni az asztalról, de igazából azt sem értjük, egyáltalán kinek és miért jutott eszébe ez a borzalmas újítás.

buborék köröm2

Megkerestünk egy műkörmös szakembert, ő hogyan látja, lehet-e ebből trend a hazai piacon. “Nem tudom elképzelni, hogy ezek a kacsakörmök divatossá váljanak az itthoni nők körében, de egyelőre szerencsére még nem is találkoztam ilyen kéréssel. Bár egy műkörmösnek az a dolga, hogy kiszolgálja a vevők igényeit, a saját munkám során figyelembe veszem az esztétikai tényezőket is, és ha valami nem előnyös, nem szép, azt megbeszélem a vendégemmel és inkább közösen alakítjuk, finomítjuk az elképzeléseit. Azt veszem észre, hogy ma már a nők inkább önmagukért csináltatnak különleges manikűrt, nem azért, hogy például a férfiaknak jobban tetszenek, így történhet, hogy egy-egy extrémebb megoldás utat tör magának” – válaszolta kérdésünkre Vidák Viktória.

Az alábbi videóból kiderül, hogyan készül a műalkotás. Jól látható, hogy az alap tippre fokozatosan rétegezi egymásra a gélt a műkörmös, középről kifelé haladva. A végére legalább 2-3 réteg kerül egymásra, ami ezt a buborék hatást fogja eredményezni. Erre még kerülhet díszítés, minta, kövek, amit a vendég kíván.

Egyelőre még senkit sem láttunk az utcán ilyen trendi manikűrrel rohangálni, de attól félünk, ami késik, nem múlik. Ha akadna bárki, aki önjelölt tesztalanyként bevállalná, kérjük feltétlenül keressen fel bennünket, rengeteg kérdésünk lenne hozzá!

 

Hozzászólások