Ez nem vicc: itt az ingyen taxi hétvégén

A normál taxisok rémálma így mond köszönetet

2015/03/19

Szokatlan hétvégével szeretné megköszönni a budapestieknek az Uber, hogy ennyien használják a taxi-alkalmazást a magyar fővárosban, ezért március 20-tól – 22-ig, azaz péntektől vasárnapig nem kell fizetnie annak, aki rajta keresztül rendel autót.

A “budapesti taxi halála” – az utasszállítók népes tábora egyszerre akadt ki, amikor az Uber bejött a magyar fővárosba, és alacsony áraival konkurált velük, sőt, messze túllicitálta őket. Az utasok viszont éppen ezért szeretik a szolgáltatást, mert a taxizás végre Magyarországon sem a lehúzásról szól, mint egyébként évtizedek óta.

taxi_hetvege2

Ezen a hétvégén még jobban fogják utálni a “szakmából”, mint eddig, hiszen az Uber olyan akciót hirdetett, ami Budapesten eddig elképzelhetetlen volt: nem kell fizetni annak, aki tőlük rendel autót. Az ingyen taxi pedig jól hanzgik, pláne ha három egész napig lehet rendelni.

A cég úgy szeretné megköszönni az elmúlt három hónapot, hogy március 20-án, pénteken reggel nyolc órától vasárnap 23:59-ig ingyen taxi hívható, személyenként maximum tíz alkalommal, maximum háromezer forintos viteldíjig.

Hozzászólások