Ez okozta Éden Beus vesztét!

A sok ital miatt alig emlékszik valamire

2015/04/08

Éden Beus bevallotta: bár soha nem vert meg senkit, mostani tettét mégsem bánja. Nyomós oka volt arra, hogy megüsse Ádámot. Igaz, olyan részeg volt, hogy alig emlékszik a történtekre.

Vélhetően minden nézőben megfagyott a vér, amikor Éden Beus háromszor is megütötte Ádámot, a szépséget azonban nem rázták meg a történtek.

Sem mint férfi, sem mint ember nem volt az esetem Ádám, ilyen embert sem a családomban, sem a baráti társaságomban nem találna senki. Berúgtunk mindannyian az ominózus este, és olyan jelzővel illetett, amit nem hagyhattam. Azt gondolom, megérdemelte, ami történt. A pultnál, majd kétszer a folyosón is megütöttem. De az egészre nem is emlékszem, nem voltam magamnál. Két hetet töltöttem bent, borzasztó részeg voltam, a szexhiánnyal is küzdöttem hetek óta, és a műsor kezdetén a családomtól is úgy búcsúztam, hogy akadtak tisztázatlan nézeteltérések. Ezek vezethettek el idáig: életemben nem bántottam senkit” – mondta a Borsnak Éden Beus.

Éden Beus és Ádám
A párválasztáskor még senki sem sejtette, hogy ez lesz a vége… (fotó: TV2)

A Fekete Angyal csak a jövőre koncentrál, és jelenleg az a legnagyobb problémája, hogy milyen méregdrága autót vásároljon magának, amit egyébként jól menő vállalkozásaiból fog finanszírozni. 

A műsor végéig itthon az üzleti vállalkozásaimmal jóval többet kereshetek majd, mint a főnyeremény. Most új autót szeretnék, csak nem tudom, hogy a környezetbarát negyvenmilliós Tesla legyen vagy egy ötszáz lóerős Maserati. A mostani négyszáz lovas és gyenge. Állandó szexpartnerem van. Neki is lesz dolga mostanában. Hacsak nem talál rám az a férfi, akivel komolyan tervezhetném az életem. Az ideális jelölt például segíthetne az autókérdésben is dönteni. Sőt finanszírozhatja is, ha talpig gentleman. Az emberek véleménye meg továbbra is hidegen hagy” – tette hozzá Beus.

Hozzászólások