Ez történt a héten a celeb-világban

A legérdekesebb események még egyszer

2014/10/19
Ez történt a héten a celeb-világban

Ez a hét sem nélkülözte a nagy híreket eseményeket, celebjeink szállították a sztorikat nap mint nap. Íme egy kis visszatekintés a legérdekesebb történésekből, legolvasottabb cikkeinkből néhány még egyszer:

Alig egy hetet kellett várni, és Bódi Sylvi kitárulkozott a dzsungelben. No nem vállalhatatlanul, de épp annyira, hogy ő maga és a nézők is örömüket lelték benne. És persze Angéla is.

1

A Celeb vagyok, ments ki innen! indulása előtt Bódi Sylvi azt hangsúlyozta lapunknak, hogy ő nem „Miss Királylány”, hanem egy bevállalós, srtapabíró, vagány csaj. A legtöbb néző megdöbbenésére, a glam-modell bebizonyította, hogy valóban ilyen. Nem borul ki, megértő és türelmes, de ha valaki elveti nála a sulykot, akkor megmondja neki a magáét. A feladatok alól pedig nem hogy ki akarná húzni magát, hanem alig várja, hogy újabb kihívás elé állítsák.

Hódi Pamela számára úgy tűnik meglepetés volt az a facebook post, melyet kislánya édesapja, Berki Krisztián tett közzé két nappal ezelőtt. A válasz sem váratott sokáig magára.

pam

Úgy erzem azzal h vallaltam media szereplesem, vallalom az oszinte erzeseim megnyilvanitasat is! Egyedulallokent nevelem tovabb kislanyomat! – írta ki egyik közösségi oldalán.

Muri Enikő ragyog a boldogságtól: öt hónapja van együtt párjával, de máris a közös életet tervezgetik. Enikő egyszerre koncentrál az éneklésre és a színészkedésre is, párjára azonban mindig marad ideje.

muri-eniko

Nem alakult zökkenőmentesen Muri Enikő magánélete, öt hónapja azonban megtalálta azt a férfit, akivel már a gyermekvállalást tervezgetik.

Az elmúlt hetekben sokan firtatták, hogy vajon mi lesz a vége Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatának. Nehezen akarták elhinni az emberek, hogy ez a szakítás most valós és végleges, de a berki pontot tett a találgatások végére. Facebook oldalán tudatta a nyilvánossággal saját gondolatait és érzéseit jelenlegi életével kapcsolatban.

1 (1)

Egy korszak lezárult –  Nem kérem Tőletek, hogy elfogadjátok de egy dolgot igen: tartsátok tiszteletben a döntésemet! – tette közzé Berki Krisztián.

 

Második gyermeke alig három hónapos, de Ördög Nóri megoldja, hogy munkáját és anyai teendőit maradéktalanul ellássa. Nyugalmából csak egy kakadu tudja kizökkenteni.

ördög-nóra-tv2-rising-star

A műsorvezető kislánya, Mici másfél éves, pici fia, Vencel pedig szinte most született. Ennek ellenére Ördög Nóri nem csak remek formában van, hanem nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak is tűnik, pedig nem csak a két kisgyermeke körüli teendőkkel, hanem karrierjének fontos állomásának feladataival is meg kell küzdenie. A család segítségével megoldja, hogy két szoptatás között a Rising Start vezesse, de eleget tesz néhány más felkérésnek is.

Hiába a milliárdos férj, a luxusélet és a világhírű barátok, elég egy rossz pillanat, és bármelyik sztár a padlón köt ki. Ez történt Vajna Timivel is, aki akrobatikus pilates mozdulatokkal szórakoztatta Kasza Tibit, közben azonban hatalmasat bukott.

egy_ismeretlen_fiuval_volt_a_balatonon_vajna_timi_1

Vajna Tímea Kasza Tibi vendégeként érkezett a showman műsorába, ahol beszélgetett a hollywoodi sztárokkal való kapcsolatáról, afrikai szafaris terveikről és főattrakcióként néhány szexi pilates mozdulatot is bemutatott. Timiről tudjuk, hogy sokat mozog, így nem okozott neki fejfájást néhány egyszerű mutatvány. Az egyik azonban mégsem sikerült úgy, ahogy szerette volna.

Hozzászólások