Ez történt a héten a sztárvilágban

Összefoglaló a celebek életéből

2014/11/16

Megdöbbentő lista látott napvilágot a sztárok fizetésével kapcsolatban; kiderült, mennyit is keresnek valójában. VV Éva körül izzott a levegő, Koltai Róbert lebukott, Ördög Nóra pedig műsor közben babázott.

Mi történt a héten a sztárokkal? Íme!

Majka a listavezető – sok-sok milliót keres

http://rcnews.hu/ennyit-keresnek-sztarok-majka-viszi-primet/

Az ózdi hős megcsinálta a szerencséjét! Persze csak a szerencse vajmi kevés lett volna… A Való Világban feltűnt Majka bebizonyította, hogy igazi tehetség; nem csak rapperként, hanem műsorvezetőként is milliókat tud szórakoztatni. A Blikk információi szerint ez évente mindegy 47 millió forintot hoz neki!

 

Majka1

Végső búcsút vettek a Reszkessetek betörők gyereksztárjától

http://rcnews.hu/vegso-bucsut-vettek-reszkessetek-betorok-gyereksztarjatol/

Újabb sztár esett áldozatul. A Reszkessetek betörők gyerekszínészétől rengeteg rajongó búcsúzott az utóbbi napokban. A közösségi oldalaknak köszönhetően ezrek fejezhették ki bánatukat a szomorú hírrel kapcsolatban.

Így babázik Ördög Nóra a Rising Star alatt

http://rcnews.hu/fotok-igy-babazik-ordog-nora-rising-star-alatt/

Ördög Nóra férje, Nánási Pál tündéri fotókat tett közzé: Micivel felfedezik a Rising Star stúdióját, miközben Vencel békésen alszik anyukája karjaiban a forgatási szünetben.

Ördög Nóra

Koltai Róbert fiatal nő oldalán találta meg a boldogságot

http://rcnews.hu/koltai-robert-fiatal-oldalan-talalta-meg-boldogsagot/

Lebukott, majd elköltözött feleségétől Koltai Róbert. Habár még mindig Pogány Judit férje, egy fiatal nő oldalán találta meg a boldogságot a népszerű színész és rendező.

VV Éva annyit balhézott, hogy műsort kapott

http://rcnews.hu/megvan-celeb-vagyok-gyoztese/

Bár még néhány óra hátra van a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőjéig, délelőtt már lerántották a leplet a győztesről. Nem azért, mert sumákolna az RTL Klub!

 

VV Éva

 

Bosszút álltak Balázsékon a celebek

http://rcnews.hu/video-bosszut-alltak-balazsekon-a-celebek/

Sebestyén Balázs és Vadon Jani most megkapta a magáét! A dzsungellakók minden eddigi sérelmüket megtorolták, válogatott gusztustalanságokat dobáltak az arcukba.

 

Hozzászólások