Ez történt a magyar lányokkal a szépségversenyen

Így szerepeltek a csinos hölgyek a szépségversenyen!

2017/06/27

Június 19-25 között került megrendezésre a Miss&Mr. Grand Sea Universe világverseny. Mutatjuk, hogy szerepeltek a szépségversenyen a magyar lányok! 

Szick Petra -tavaly megnyerte a Miss&Mr. Grand Sea Universe versenyt- idén national directorként tette tiszteletét a szépségversenyen és négy lányt vitt magával, akik megküzdöttek a helyezésekért. Petra mesélt nekünk egy kicsit a versenyről és végre megtudtuk azt is, hogy melyik lány hogy végzett a világversenyen. 

Dudik Szonja divattervező és modell tini kategóriában képviselte Magyarországot és el is hozta a koronát. Emellett két különdíjat zsebelt be: a legjobb interjúért járót és a Perfection díjat. Szonja már csak az elért eredményei miatt büszke lehet magára, azonban a versenyen nyújtott alakítása mellett a mesés ruhákért is jár neki az elismerés, hiszen ő szponzorálta a lányokat kreálmányaival. 

A versenyen Magyarországot képviselte Fehérvári Dóra is, aki a Miss Attractive díjat nyerte meg. Szaluter Tünde Ausztriát képviselte a versenyen, hiszen osztrák felmenőkkel bír. Ő Miss Graceful díjat vihette haza. Dienes Flóra bekerült a top 5-be, és habár korona nem került a fejére magáénak tudhatja a Best Smile díjat. 

“Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen mindenki díjjal tért haza. Én is kaptam egyet egyébként, aminek nagyon örülök. A verseny egy hétig tartott, keveset aludtunk, rengeteget dolgoztunk, de megérte, mert a kemény munka meghozta a gyümölcsét! Óriási örömmel tölt el, hogy Magyarország már másodszor hozza el az elsőnek járó díjat. Jó érzés számomra, hogy a saját versenyzőmnek adhattam át a koronámat, Szonja igazán megérdemelte a győzelmet. A sok-sok díj mellett külön ajándék volt számomra, hogy a párommal Tihomir Mitovval dolgozhattam egy hétig. A szépségverseny fináléjában szuper koncertet adott – mint mindig.
Külön köszönet illeti a Beauty Wings szépségszalont, akik nagyban hozzájárultak a lányok megszépüléséhez, Tihomirnak a csapat lélekbeli támogatásáért, Dudik Szonjának a ruhákért és természetesen Mr. Chavdar Arsovnak és Mariyan Kotevnak az újabb felejthetetlen versenyért. – nyilatkozta Szick Petra. 

Hozzászólások