Ez történt a héten a sztárok világában

Hírösszefoglaló a celebek életéből

2014/10/26

Az RC News ezen a héten is bepillantást engedett a sztárok életébe. Megtudhattátok, hogy mit tett Hódi Pamela nővérével, illetve hogy mi lesz a berkivel az Édes Élet után. Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első fordulója, aminek Madár lett a nyertese, de Szabó Zsófi sem szomorkodhat kiesése miatt.

Ezt tette nővérével Hódi Pamela – Összesen majdnem fél mázsánál járnak

Hódi Pamela

Lekörözte Pamelát a testvére, Kitti. Míg Berki Krisztián egykori párjának 15 kilót sikerült leadnia a szülés után, a nővére tavasz óta 30 kilótól szabadult meg.

Vége! – Berki Krisztián lelép

Berki Krisztián

Villámcsapásként érte a hír az Édes élet szereplőit, hogy megszűnik a műsor. Győzike kórházba került, Berki viszont egyenesen az édenbe megy.

Gondoltad volna, hogy ő a legjobban kereső hazai sztár?

zambojimmy2

Azt már tudjuk, hogy Michael Jackson a legjobban kereső (elhunyt) külföldi híresség, de úgy néz ki, a legfizetettebb hazai sztár kilétére is fény derült. Zámbó Jimmy népszerűsége anyagi biztonságot jelent örökösei számára is. Az egyik hazai lap ötszáz millió forintra saccolja azt az összeget, amit a Király művei után fizettek a jogdíjak miatt.

Rossz hír Istenes Bence rajongóinak – nem bírta tovább a népszerű műsorvezető

Istenes Bence

Hiába minden körültekintés, lebukott Csobot Adél és Istenes Bence a szombati X-Faktor adás után. A két fiatal ügyesen eljátszotta, hogy a show után kedves ismerősökként köszönnek el egymástól, ám két órával később kettesben távoztak az RTL szákházától. Ezek szerint ismét együtt a páros?

Szabó Zsófi óriási gázsit kapott? – Állítólag napi félmillióért koplalt

zsofi

A színésznő majdnem egy lakás árát megkereste a dzsungelben, cserébe a pár hetes koplalásért és némi rettegésért.

Hozzászólások