Ez történt a héten a sztárvilágban!

Nézd meg az RC News heti összefoglalóját!

2014/09/28

Hódi Pamela nevében több közösségi oldalt is létrehoztak; a bokszoló Bogdán “Golyó” Zsolt TKO-val győzött, Béres Alexandra várandóssága finisébe érkezett. Nézd meg, mi történt a sztárvilágban az elmúlt napokban!

Hódi Pamela besokallt

hodipamela

A közszereplőknek gyakran szembe kell nézniük azokkal az elvetemült rajongókkal, akik a helyükbe szeretnének lépni. Hódi Pamela már egy ideje küzd azokkal, akik az ő nevével és képeivel próbáltak visszaélni a közösségi oldalakon, ezért úgy döntött, pontot tesz a huzavona végére.

Bogdán “Golyó” Zsolt beváltotta ígéretét

Bogdán Zsolt "Golyó"

Nagy bunyót ígért, és nagy bunyót is csinált Bogdán “Golyó” Zsolt, aki még soha nem készült ilyen sokat egyetlen meccsre sem, mint a mostanira. Hatalmas öklözések, óriási küzdelmek jellemezték a Szentesen tartott Magyar Ring – A vizsgamunka elnevezésű bokszgálát, amelyen összesen tizenegy mérkőzést láthatott a közönség.

Béres Alexandra az utolsó pillanatig remek formában

beres alexandra

Alig egy hónap, és Béres Alexandra a karjában tarthatja második gyermekét, akit már az egész család nagyon vár. Alexandra az RC News olvasóival őszintén megosztja a várandóssággal kapcsolatos örömeit és aggodalmait!

Bódi Sylvi: Nem vagyok Miss KirálylányBódi Sylvi nagy

Bódi Sylvit legtöbben úgy ismerik, mint a címlapok állandó szereplője: talpig sminkben, csillogó ékszerekkel, a legdivatosabb ruhákban. Pedig minden kalandban benne van, nem fél feszegetni a saját határait, és ha kell, a legdurvább feladatokat is bevállalja.

Schumacherék drámája folytatódik

Ein Herz Fuer Kinder Gala
Ralph Schumacher és felesége (fotó: gettyimages/Europress)

Alig néhány napja érkeztek a jó hírek, hogy Michael Schumachert végre kiengedték a kórházból, és otthon folytathatja hosszú ideje tartó lábadozását, újabb rossz híreket kapott a család. A Forma-1 pilóta öccse, Ralf és felesége, Cora 13 év után válnak. A pár nem csak a több milliárdot érő vagyonon vitázik, közös gyermekük elhelyezése is kérdés.

Hozzászólások