Ez történt a sztárokkal a héten

Hírösszefoglaló az RC News tartalmából

2014/07/27

Összegyűjtöttünk nektek párat a legnépszerűbb anyagaink közül, amik arról szólnak, mi történt ezen a héten a celebvilágban. Berki Krisztián ismét feszegette határait, ezért úgy döntött, átússza a Balatont Illés Fanni társaságában. Vajna Tímea szintén nem bír magával, ugyanis egy nagyon is kompromittáló videót osztott meg magáról közösségi oldalán. De ha már itt tartunk, Győzikéről sem feledkezhetünk meg, aki a pszichiátrián kötött ki. A showman a TV2-t hibáztatja állapotáért, ugyanis a csatorna azonnali hatállyal kirúgta őt, miután fizikailag és verbálisan is bántalmazott egy hölgyet az Édes Élet forgatásán.

Ha Fanni nincs mellettem, akkor feladom

Berki Krisztián megint nagy projektre vállalkozott, hiszen a múlt hétvégén átúszta a Balatont. Azonban ezt nem egyedül tette, hanem Illés Fanni, a paralimpikonnal. Anyagunkban egy néző által készített exkluzív videót is megnézhettek, amiben a verseny végén Krisztián karjaiban viszi ki Fannit a vízből.

Berki2

Vajna Tímea eddig bírta

Az utóbbi időben rengeteg támadás érte Andy Vajna producer feleségét, Vajna Tímeát. Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy a folyamatos támadások miatt szakít eddigi szokásaival, és többet nem oszt meg semmi kompromittálót Facebook illetve Instagram oldalán. A sztár felesége eddig bírta, Vajna Tímea ismét megbotránkoztató videót posztolt magáról.

Vajna-Timi-11jpg

Megírta végrendeletét Bajor Imre

Bajor Imre felesége csendet és nyugalmat kért a rajongóktól, de érthető módon sokan aggódnak a színészért. Mindenki kíváncsi, vajon milyen állapotban van, főleg mióta kiderült, már végrendelkezett is a Heti Hetes egykori sztárja.

Bajor Imre

Kucsera Gábor hétvégi apuka lett

Megtörtént az, amit a világbajnok kajakos nem szeretett volna: hétvégi apuka lett. Szerencsére Kucsera Gábor családjában minden a legnagyobb rendben van, csupán az edzőtáborok és versenyek miatt láthatja kisfiát hetente alig két napra.

Kucsera

A TV2 kirúgta Győzikét, akit azóta pszichiátrián kezelnek

A TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel. A csatorna sajtóközleményt adott ki, amiben bejelentette, nem kíván együtt dolgozni Győzikével a későbbiekben, ugyanis fizikailag és verbálisan is bántalmazott egy hölgyet, aki ráadásul a stáb egyik tagja volt. Az Édes Élet július 23-i forgatásán a showman megengedhetetlen módon viselkedett, aminek nyilván nem gondolta, hogy ilyen komoly következményei lesznek. Ez nem csak rá, de egész családjára is kihatással lesz, ugyanis a családfő mellett ők is rendszeresen feltűntek a televízió képernyőjén.

20140227gaspar-gyozo-gyozike1

Kattints a további sztárhírekért!

Hozzászólások