Ez volt az Éden Hotel legcikibb műhisztije!

Ordítva sírt a féltékeny Adrienn

2015/03/13

Az Éden Hotel legújabb lakója, a határozott és magabiztos Snjezana atombombát dobott a lányok közé, ami akkor robbant fel, amikor úgy döntött, Milánt vagy Patrikot fogja választani. Adri, Patrik párja éktelen hisztiben tört ki a hírre, ami még a házon belül is visszatetszést keltett sokak szemében.

Adrienn előbb színpadiasan elbúcsúzott mindenkitől, majd szinte üvöltve sírta el a bánatát mindenkinek, de legfőképp Apolkának. Szerinte ugyanis Snjezana az ő párja, Patrik mögé fog állni a párválasztón, mivel Milánt mindenki “lenaivozta”, amit a srác készséggel el is ismert. Ez azonban nem ok az éktelen hisztire.

hiszti3
Miközben Adri összetört, Snjezana nem lihegte túl a dolgot

Az Éden Hotel ugyanis alapvetően taktikai játék, bármennyire is körbelengik az érzelmek időnként. Márpedig ez ebből a szempontból a lehető legrosszabb húzás volt, Adri a dühös sírásával, az elnyújtott drámázással, a higgadtság teljes hiányával ugyanis saját gyengeségét ismerte el mindenki előtt.

Ez fel is tűnt sokaknak, különösen Petinek, aki markáns véleményt fogalmazott meg a lányról, kiemelve a túlzásba vitt és felesleges búcsúzkodást. “Snjezi beszéde után úgy érezte Adrienn is, hogy neki is fel kell szólalnia. Bár ne tette volna!” – kezdte Péter.

“Egyszerűen nevetséges volt, taktikai szempontból a legrosszabb, hiszen Snjezi tökéletesen látja, hogy Adrienn szellemi képességei suták.” Utána egyébként Adri is elismerte volna, hogy ezt a kitörést azért nem kellett volna.

Forrás: TV2 

Hozzászólások