Ez volt Király Viktor szakításának oka

A tisztelet megmaradt

2015/09/29

Múlt héten röppent fel a szomorú hír, hogy Király Viktor szakított a barátnőjével, és most a sármos énekes az okát is elárulta.

Viktor és táncos kedvese, Forrai Bea öt éve voltak együtt, és úgy tűnt, hogy igazi nagy szerelem az övék. A pár évek óta együtt lakott, van egy közös kutyusuk és Viktor már az eljegyzést is fontolgatta, amikor hirtelen egy búcsú üzenetet lehetett olvasni Bea Facebook oldalán.

Míg többen azt gyanították, hogy a hirtelen jött hírnév az oka, amit Király Viktor az amerikai The Voice-nak köszönhet, az énekes most őszintén bevallotta, hogy az utóbbi időben egyre jobban megromlott a kapcsolatuk, és mindketten úgy érzik, hogy valami elmúlt köztük.

@eskuvo with @hotgirlydanceclass @forraibea

Posted by Király Viktor on 2014. november 7.

„Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban. Már nem éreztem, hogy tovább tudnék lépni Beával az életben, és ez kezdett megijeszteni, de hosszú ideig nem akartam ezzel foglalkozni” – mesélte Viktor a Cosmopolitannek. – „Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek köztünk még a dolgok, így például ha Amerikába kellett utaznom hosszabb időre, vártam, hogy amikor újra találkozunk, majd ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, végül ezért döntöttem a szakítás mellett” – tette hozzá az énekes, aki nem akarja sem volt párját, sem magát megfosztani attól, hogy valaki mással boldog lehessen.

A karrier sok kapcsolatot tett már tönkre – vajon ez történt Király Viktor és szerelme, Bea között is? Olvass tovább!

Király Viktor

Hozzászólások